KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlarımız, Kıbrıs'ta DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ'n de konferans verdiler ve plaket aldılar. Bu gün akşam Off-Road oyunları organizasyonlarına katılıcaklarını açıkladılar. Yaklaşık 4.000 kişinin katıldığı bir organizasyon içinde yer alacak olan arkadaşlarımıza bol şanslar diliyoruz.
DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, Hüma Oto ve Alpet'e verdikleri destekden dolayı çok teşekkürler ediyoruz.
Yorucu bir seyahat olduğunu biliyorum,özellikle araçlarla Mersin'e git birde ordan 6 saatlik deniz yolculuğu bilmiyorum yani... Bildiğim birşey var o da tüm katılımcı arkadaşlarla gurur duyduğum.
Ayrıca değerli Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğüne,Kıbrıs seyahati boyunca yanlarında ekibimize destek olan ATV ekibine... Alpet ve daima bizimle olan Hüma Oto'ya ayrıca teşekkürler..
Ekibimiz,muhtemelen Salı ya da Çarşamba İstanbul'a dönecek.Kendilerinden, geziyle ilgili düşüncelerinin ve fotoğraflarının yayınlanmasını dört gözle bekliyoruz.
Esracığım,Kıbrıs'da yakın geçmişimizin izleri hala duruyor.Şehitlerimizden Cengiz Topel,P.Alb.İbrahim Karaoğlanoğlu,savaşa bir öğrenciyken katılan Kom.Çvş.Ali Kalay'ın vs...kahramanlık destanı yazdıracak nitelikteki başarıları gerçekten bilinmeye ve görülmeye değer...Bir Çanakkaleyi aratmıyor anlayacağınız....
Gezenbilir Kıbrıs Ekibimizle bu gün Ankara'da birlikteydik, feribotun verdiği yorgunluktan söz ediyorlardı ama hepside son derece dinçti...Ankara'da Eymir Gölü kenarına giderek Bağ Evinde oturduk, muhabbet çok koyu oldu, bizlere anlatacak çok güzel anıları var Kıbrıs'tan, çok sayıda fotoğraf ile anlatacaklar anılarını. Ne iyi ettinizde geldiniz, bizleri çok mutlu ettiniz, keşke biraz daha uzun kalabilseydiniz, sohbete zor ara verebildik
Feribotun gecikmesi nedeniyle Antakya programı iptal oldu bir dahaki sefere bekliyoruz. Hatta aslını söylemek gerekirse benim eski niva ile daha önce geçtiğim ancak geçen ay yol çok bozulduğundan tek araç gidemediğim bir rota vardı hazır arabalar gelmişken o rotayı bir de sizinle geçerdik diye hesaplamıştım ama kısmet bir dahaki sefere.
Yaşar, ben hiç beklemiyordum Ankara'ya uğrayacaklarını, büyük ve güzel sürpriz oldu bize, Antakya iptal oldu dediler, çok şaşırdım, tüh onca yemek ve tatlı boşa gitti dedim ;D
Gezenbilir Kıbrıs Ekibimizle bu gün Ankara'da birlikteydik, feribotun verdiği yorgunluktan söz ediyorlardı ama hepside son derece dinçti...Ankara'da Eymir Gölü kenarına giderek Bağ Evinde oturduk, muhabbet çok koyu oldu, bizlere anlatacak çok güzel anıları var Kıbrıs'tan, çok sayıda fotoğraf ile anlatacaklar anılarını. Ne iyi ettinizde geldiniz, bizleri çok mutlu ettiniz, keşke biraz daha uzun kalabilseydiniz, sohbete zor ara verebildik