Gezenbilir Kimlik Kartı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan baymineral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,143
Ynt: Gezenbilir Kimlik Kartı

OLABILIR AMA ARACINI DEGISTIRMEK ISDEDIGIN AN SORUN OLU SUREKLILIK OLMASI ICIN DOGAYA UYGUN VE HERKEZIN BIRBIRINI TANIMASI AMACINI TASIMASI ICIN BIR HAYVAN FIGURU YADA DOGAD BULUNAN TANINMIS BIR DAGIN FOTGRAFI BILEMIYORUM DAHA COK TOMLUMSAL OLUR SANIRIM SAYGILAR

Etiketler

Arkadaşlar gezenbilir catısı altında yer alan üyelerimize daha farklı süprizler hazırlanmaktadır, tabıki kimlik kartımız olacak ama herşeye birden paldır küldür yönelmemiz imkansız zamanla yavas yavas hepsi olacaktır vede en iyisi olacagına inanıyorum.

sevgıler

konuralp_niva' Alıntı:
inşallah gezenbilir ailesi herşeyin en iyisini hakediyor ::smiley:
kesinlikle, ama gezenbılır şu anda daha büyük projeleri hayata gecirmek üzere , zamanla herşey daha büyük birorganizasyon şeması altında gercekleşecektır.

sevgıler

arkadaslar bu kimlik konusunu fazla buyutmeyin soylemi boylemi diyerk dunyada bir suru kimlik karti yapilmis bize ozel bir sey istiyorsk yaptigimiz ,yasadigimiz hayata uygun olabilmesi icin muhakkak bir logo uzerinde hemfikir olmamiz gerkir saygilar

Yazdıklarınızı anlamakta zorlanıyorum. Hatta zorlanmıyorum anlamadım.

kamkac' Alıntı:
OLABILIR AMA ARACINI DEGISTIRMEK ISDEDIGIN AN SORUN OLU SUREKLILIK OLMASI ICIN DOGAYA UYGUN VE HERKEZIN BIRBIRINI TANIMASI AMACINI TASIMASI ICIN BIR HAYVAN FIGURU YADA DOGAD BULUNAN TANINMIS BIR DAGIN FOTGRAFI BILEMIYORUM DAHA COK TOMLUMSAL OLUR SANIRIM SAYGILAR
kamkac' Alıntı:
arkadaslar bu kimlik konusunu fazla buyutmeyin soylemi boylemi diyerk dunyada bir suru kimlik karti yapilmis bize ozel bir sey istiyorsk yaptigimiz ,yasadigimiz hayata uygun olabilmesi icin muhakkak bir logo uzerinde hemfikir olmamiz gerkir saygilar
kamkac' Alıntı:
kimlik karti konusunda yazdiklarim pek anlasilmayacak gibi degil bir logo uzerinde calisip birbirini tanimasi amaciyla bir kimlik karti olusturalim dedim saygilar
Kimlik kartı konusunda ne demek istediğiniz anlaşılıyor da yazdığınız cümleler nerde bitiyor, nerede yenisi başlıyor belli olmadığı için bir kere okumak yetmiyor. Ard arda sıralanmış kelime topluluğu işi zorlaştırıyor.Onu kasdediyorum.
Karşılıklı konuşuyor olsaydık belki sorun olmayabilirdi.
Selamlar...

ID%20Card.jpg

;D ;) mesela

Arkadaşlar içi boş bir kimlik kartı hiçbirimizin işine yaramayacaktır. Uzun bir süredir dernekleşme sürecindeyiz, dernekleşmenin hemen ardından kimlik kartı bir zorunluluk olacak zaten. Tabi üyelere özel firma indirimleri de peşinden gelecek ki o kart bir işe yarasın ;) Sizlerden az biraz daha sabır diliyoruz, birçok firmayla ön görüşmeler yapıldı bile...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.