KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
OLABILIR AMA ARACINI DEGISTIRMEK ISDEDIGIN AN SORUN OLU SUREKLILIK OLMASI ICIN DOGAYA UYGUN VE HERKEZIN BIRBIRINI TANIMASI AMACINI TASIMASI ICIN BIR HAYVAN FIGURU YADA DOGAD BULUNAN TANINMIS BIR DAGIN FOTGRAFI BILEMIYORUM DAHA COK TOMLUMSAL OLUR SANIRIM SAYGILAR
Arkadaşlar gezenbilir catısı altında yer alan üyelerimize daha farklı süprizler hazırlanmaktadır, tabıki kimlik kartımız olacak ama herşeye birden paldır küldür yönelmemiz imkansız zamanla yavas yavas hepsi olacaktır vede en iyisi olacagına inanıyorum.
kesinlikle, ama gezenbılır şu anda daha büyük projeleri hayata gecirmek üzere , zamanla herşey daha büyük birorganizasyon şeması altında gercekleşecektır.
arkadaslar bu kimlik konusunu fazla buyutmeyin soylemi boylemi diyerk dunyada bir suru kimlik karti yapilmis bize ozel bir sey istiyorsk yaptigimiz ,yasadigimiz hayata uygun olabilmesi icin muhakkak bir logo uzerinde hemfikir olmamiz gerkir saygilar
kimlik karti konusunda yazdiklarim pek anlasilmayacak gibi degil bir logo uzerinde calisip birbirini tanimasi amaciyla bir kimlik karti olusturalim dedim saygilar
OLABILIR AMA ARACINI DEGISTIRMEK ISDEDIGIN AN SORUN OLU SUREKLILIK OLMASI ICIN DOGAYA UYGUN VE HERKEZIN BIRBIRINI TANIMASI AMACINI TASIMASI ICIN BIR HAYVAN FIGURU YADA DOGAD BULUNAN TANINMIS BIR DAGIN FOTGRAFI BILEMIYORUM DAHA COK TOMLUMSAL OLUR SANIRIM SAYGILAR
arkadaslar bu kimlik konusunu fazla buyutmeyin soylemi boylemi diyerk dunyada bir suru kimlik karti yapilmis bize ozel bir sey istiyorsk yaptigimiz ,yasadigimiz hayata uygun olabilmesi icin muhakkak bir logo uzerinde hemfikir olmamiz gerkir saygilar
kimlik karti konusunda yazdiklarim pek anlasilmayacak gibi degil bir logo uzerinde calisip birbirini tanimasi amaciyla bir kimlik karti olusturalim dedim saygilar
Kimlik kartı konusunda ne demek istediğiniz anlaşılıyor da yazdığınız cümleler nerde bitiyor, nerede yenisi başlıyor belli olmadığı için bir kere okumak yetmiyor. Ard arda sıralanmış kelime topluluğu işi zorlaştırıyor.Onu kasdediyorum.
Karşılıklı konuşuyor olsaydık belki sorun olmayabilirdi.
Selamlar...
Arkadaşlar içi boş bir kimlik kartı hiçbirimizin işine yaramayacaktır. Uzun bir süredir dernekleşme sürecindeyiz, dernekleşmenin hemen ardından kimlik kartı bir zorunluluk olacak zaten. Tabi üyelere özel firma indirimleri de peşinden gelecek ki o kart bir işe yarasın Sizlerden az biraz daha sabır diliyoruz, birçok firmayla ön görüşmeler yapıldı bile...