Gezenbilir Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Transporter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,827
Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

Transporter' Alıntı:
Ya arkadaşlar Kartepe tamamda bide sogucak yayla'sınamı baksak ne?

Ne zaman gidiyoruz abi ??? ;D Saat verin yeter ;D Kartepe yolunu Ertac'ın cj5 inin "olmayan" arka koltuğunda geldiğime göre, her yere gelirim abi...
Bu arada, Ertac teşekkür ederim, misafir ettiğin için..

Etiketler

ceranus' Alıntı:
Hakan fotoğraflar çok harika bizlerle paylaştığın için tşkler :smiley:
sana sormadan bazılarını arka plan olarak kopyaladım :smiley:
artık sormama gerek kalmadı dimi :smiley: :smiley:

Hesap numaramı öm den gönderiyorum ;D ;D

arkadaşlar iyiki arabamız bakımda yine döktürmüşsünüz...birden abi araç çıksın ilk işim senin yanına gelmek olacak...

Arkadaşlar,

herşey çok güzel ve keyifli görünüyor. Kuzuyayla'da kar kampı yapmanın keyfini bilen birisi olarak sizin adınıza çok sevindim.
Fotograf ve yazılarıyla o anları paylaşan herkese çok teşekkürler.

Bu arada "eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş" oldunuz, bu hafta da biz ANAKAMP olarak gitmeye niyetlendik, ancak henüz sayfamızda duyurusunu yapmadım.

Kartepe sapağı - Kuzuyayla arasındaki yolun son durumu hakkında bilgi alabileceğimiz bir telefon numarası bilen var mı ?
Mesela yukarıdaki vericinin telefonu olabilir. Veya Maşukiye'den bir yerin telefonu olabilir ? ?

Eskiden o yolu dozerle sürekli açık tutuyorlardı, Kartepe'deki otel açıldıktan sonra vericiye çıkanlar telesiyeji kullandıkları için yolu açmaz olmuşlardı. Ama sizin fotolarda yolun dozerle açılmış olduğunu görünce çok sevindim. Gitmeden bilgi alabilme şansımız olursa daha güzel olur tabi.

Özdal arkadaşım, Cumartesi günü biz giderken stabilize ana yollar açılmıştı. Tüm gün ve gece yağan karla kapanmalarına rağmen Pazar günü kalktığımızda yine tertemiz bulduk.
Serkan'ın da söylediği gibi istediğin bilgileri, sürekli oralarda olan Birden (transporter) arkadaşımızdan alabilirsin.

Şu an aldıgım son duruma göre Kuzuyayla yolu sadece 4x4 trafigine açıkmış,otomobiller zorlanıyor dediler..Bu yol TRT vericisindeki personel için açık tutulan bir yol..Fakat kayak pistleri açıldıgında otelin telesiyejleri çalışıyor TrT personelide bu telesiyej ile vardiya degişiyor..Cumaya kadar bir degişiklik olursa haberleşiriz..Bakarsınız Sadece Unimog trafigine açık olur ;)

hakancım senin için cj nin arkasına kombili karavan alıcam :smiley: söz.

Arkadaşlar bu gün mesut(felice) Günay Patlar(geviş) ve geçen hafta dagda rastladıgımız üyelerimizden Ahmet Bey (ahmet) Mevsimlik orman işçileri ile alakalı olarak kartepe çıktık..Kar erimiş..Birkaç resim çektim sizlerle buradan paylaşıyorum..
bodrum023.jpg

bodrum040.jpg

bodrum038.jpg

bodrum037.jpg

bodrum036.jpg

bodrum035.jpg

bodrum033.jpg

bodrum021.jpg

bodrum022.jpg

bodrum055.jpg

bodrum058.jpg

bodrum051.jpg

bodrum049.jpg

bodrum046.jpg

bodrum044.jpg

bodrum043.jpg

bodrum030.jpg

bodrum029.jpg

bodrum028.jpg

bodrum026.jpg

bodrum024.jpg

bodrum042.jpg

Kar çok çabuk kalkmış. Ama oralar her durumda çok güzel. Hava sıcaklığı ve rüzgar durumu nasıldı Birden?
Eğlendiniz umarım. Gördüğüm kadarı ile sen de off-road'a doğru yol alıyorsun. Hadi hayırlısı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR