Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)
Bu hafta sonu Şiledeyiz Mustafa abi ile Uğur abi yarışta görev aldılar.Benim şahsen abilerimin oralarda dağ başında yanlız başlarına beklemelerine gönlüm el vermez .Aracımla görev almamış olsamda en azından bedenimle yanlarında olup onlara arkadaşlık edicem.
benim avatardaki karda kartepe karı ama geçen seneki mahsül daha nasip olmadı bu seneki mahsül nasıl bilendim kara belli değil aldım sizin kartepe gezisinden gazı bu bayram galiba bi 3 gün filan tatil olacak büyük konuşmayayımda allahım bana güç versinde soluğu karlar içinde alayım en büyük duam umarım birlikte bir gezide bir arada oluruz
Ahmet bey..Günay abi açmış fotograflarım bölümünde.24 kasım sogucak diye..Ben bu gün altıoluk yaylasından geçerek pamukova taraflarına dogru bi yollara baktım güzel havadan istifade..Buraya atarım resimleri..
Transporter' Alıntı:
Ahmet bey..Günay abi açmış fotograflarım bölümünde.24 kasım sogucak diye..Ben bu gün altıoluk yaylasından geçerek pamukova taraflarına dogru bi yollara baktım güzel havadan istifade..Buraya atarım resimleri..