Gezenbilir Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Transporter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,697
Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

Kar,tipi,batan çıkan...Birazdan.. :D ... Evet Kartepede 2. gün..

isoff103.jpg

isoff102.jpg

isoff101.jpg

isoff100.jpg

isoff099.jpg

isoff098.jpg

isoff097.jpg

isoff096.jpg

Etiketler

Felice' Alıntı:
Birden bey hiç defender göremedim....! karda gitmezmi yoksa o araçlar...:smiley:

Valla Mesut bey dedigim gibi çölde daha iyi gidiyorlarmış ama Kardada umdugumdan iyi gitti.. ;)
isoff046-1.jpg

isoff113.jpg

isoff111.jpg

isoff109.jpg

isoff058.jpg

isoff040-2.jpg

isoff025-2.jpg

isoff034-2.jpg

abi cok guzel resımler,ve cok hızlısınız hemen resımlerı koymussunuz helal olsun :smiley:) ama ben kendım nasıl resım yollayacagım?? bulamadım yardımcı olurmusunuz.ayrıca bugun aranızdan erken ayrıldıgım ıcın kusuruma bakmayın hazırlıksız yakalandım:smiley:) ama bırdahakı sefere tam tesısatlı cevat kelle gıbı gelecegım.korkup kactıgımı dusunmeyın artık asıy yapıldı donmek yoooook :smiley:)

http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,1020.msg5641.html#msg5641

Bu linki incelersen ayrıntısıyla anlatılıyor,Ben oradan ögrendim..

Harika bir gündü.Karda off-road nasıl olur hepimiz bu duyguyu fazlasıyla tattık.İstanbula daha kar düşmemişken Gezenbilire yılın ilk karı düştü.
Söyleyecek fazla söz bulamıyorum tek kelime ile mükemmeldi.

Bendeki fotoları az sonra gönderiyorum...

Uğr abi, özellikle senin makinenin bir resmi varki, çektiğim fotoların içinde en çok o fotoyu beğendim..

Evet..Gezenbilir olarak sezonun ilk karını keyif ile tatdık..Ben Mustafa abi ve Arda cumartesinden kamp yaptık :smiley: Pazar günü diğer arkadaşlarımızın gelmesi ile keyif doruk noktasına ulaştı..

Eğer Birden akşam konaklamak için bize kulübeyi ayarlamasaydı şu an aranızda olamayabilirdik :D
Gündüz alınan keyif, akşam yerini korkuya bıraktı :smiley: İnanın yaşamak lazım..Müthiş bir fırtına ve kulaklarınızı tırmalayan bir rüzgar uğultusu,devrilen ağaçlar ve dallar..çatının uçması vs.

Çok çok çok keyifyiydi...Birden fotoğraflar içinde eline sağlık..müthiş..İyiki aramızdasın :smiley:

Bakıyorum da Kartepe'den inen forum başına geçmiş bile :smiley:
Enfes bir gündü :smiley: Bazı şeyler kelimelerle ifade edilemez ya, işte öyle bir şey :smiley: Zaman zaman değil fotoğraf çekmek, dışarda nefes almanın bile zorlaştığı bir gündü.. Birazdan benden de ilk fotoğraflar gelecek..
Bu arada Gökhan bey, hoşgeldiniz aramıza :smiley:
Birden abi, yine ve tekrar çok çok teşekkürler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

SON KONULAR

Geri