Gezenbilir Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Transporter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,697
Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

birden bey cok gecmis olsun.
umarım baska hasar cıkartmaz ????
cektiginiz resimler harikaaaa :smiley:))

Etiketler

geçmiş olsun Birden abi :(
fotoğraflar çok güzel hele Kuzunun başrolde oldukları :D

yasarergun' Alıntı:
geçmiş olsun triger için umarım pistonlar eğilmemiştir aynısı benim başıma geldi geçen ay triger zincirinin gergi kızağı parçalanmış farketmedim zincir gevşemiş bir iki stop etti motor ben inatla çalıştırıp tamiriciye kadar yürütmeye çalıştım sonunda pistonlar eğilmiş bana 5 liralık kızak problemi 200 kat pahalıya maloldu

Teşekkür ederim Arkadaşlar,sagolun Yaşar bey..Benim aklım hep trigerde idi sıyırma sesini duymamla boşa atıp saga çekmem nanosaniye :D sürmemiştir..Hiç marşada basmadım..Külbütör kapagını açtıgımızda 8 sübap itici çubugundan(kaval) 2 si az biri çok üç adedinin yamulmuş oldugunu gördük..çok yamulan kavala basan horozda çatlamış.Başkada bir problem çıkarmamış..Ucuz atlattık gibi görülüyor...İşin aksi tarafı şu andada yogun bir kar yagışı var kartepede :(...

Nanosaniye=Trafikte Kırmızı ışıgın yeşile dönmesiyle arkadaki aracın kornaya basması arasında geçen süre imiş ; :D :D :D..Biyerde okumuştum ;D

geçmiş olsun birden abi
üzüldüm valla :(
bu arada artık nanosaniye teriminin değişmiş olması gerekir
çünkü artık yeşil yanmadan yayalara kırmızı yanınca kornaya basıyo bazı .... lar (insan demeye dilim varmadı hayvan da diyemiyorum çünkü hayvanlar kadar olamıyoruz maalesef :( )

birden abi geçmiş olsun.umarım fazla bir hasar çıkmaz.
buarada kartepeyide özledik.kar yağsada gelsek.

Bugün Mesut bey den gelen bilgiye göre kartepeye kar yağmış . Bu pazar bir aktivite yapılabilir gibi.

Fahri selam bi plan var...Linki takip et

http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,9292.0.html

Ynt: Gezenbilir Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

çok enfes görüntüler yanlız ben geniş lastiklerle cj5 de karda verim alamadım nasıl gitmişiniz öyle

Ynt: Gezenbilir Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

KaRtepedeki geelişmeleri sizlere aktaracağım burdan.. Havalar iyice soğudu. En son 1 saat önce tepedeydim. Kar erken düşcek inş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR