Gezenbilir Mitsubishi Tanışma Gezisi - İstanbul, Hacıllı (26 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,189
Ynt: Gezenbilir Mitsubishi Tanışma Gezisi - İstanbul, Hacıllı (26 Nisan 2009)

SDC' Alıntı:
Serkan Bey siz "artık elimde malzeme kalmadı" desenizde inandırıcı olmayacak sanırım ;D
Size de teşekkür ederiz... Devam ;D ;D

Kendimi tekrar etmeyeyim ;D ;D

Etiketler

Herkese selamlar, samanlı daglarında guneyden kuzeye yaz ve kıs falıyetlerı ıle yaklasık on onbes yıl gecırdık yaylaları ve zor parkurları ıle muhtesem bır tabıat,dogu karadenızın tum ozellıklerını barındırır bunyesınde.1850 lık karduz zırvesı ıle yukseklık hıssını vucudunun her bır azasına hıssettır karduz yaylası.canlar dogayı yuregınde barındıran sevgı ıstasyonları,cıddı bır program yapılırsa kuzeyden guneye gecelım samanlı ve bolu daglarını..gerıde yanlızca teknolojıde kalsın anılarınız,oraları yıne oralara bırakıp donelım her gunu gızemlı ıstanbul sokaklarına, beraberce emekter 4x4 ler ile........DAGLAR,BİR COCUGUN BABASINA DUYDUGU ÖZLEM GİBİDİR,sevgı ıle kalın maksud

Teşekkürler arkadaşlar, aynı duygular bizden,sizler için..
sevgi ve selamlarımızla

Neriman-Mustafa' Alıntı:
Bizim içinde çok güzel bir gezi oldu Mitsubishi gezisine katılan arkadaşlarla karşılaşıp onlarında resimlerini çektiğim için resimlerle hazırladığım videoyu buraya da koymak istedim

Hakan seni tekrar bizimle beraber görmek cok güzeldi seni ve resimlerini özlemişiz

Kemal abinin eşine de buradan tekrar sağlıklı sevdikleriyle beraber uzun ömürler diliyorum

th_GEZENBLROFFROADGRUBU1.jpg

hural' Alıntı:

Fotoğraftaki sandalyenin Serkan'a ait olmadığını söylemeyi hep düşünüyordum ama hep unutuyordum...
Sevgili Serkan'ın son anda aklıma geldi de kurtardım karizmanı ;D
Yoksa benekli pembe sandalyesi olan off roader olarak kalacaktın akıllarda :D :D

Sevgili Sevtap cım,

Allah rızası için artık ön kaputu açık PAJERO görmek istemiyorummmmm... Efsane zaten yerlerde sürünüyor şu aralar.. :smiley: Hele biz üçümüz bir arada iken ( Sen,Serkan ve ben) motor bile patlasa orada arabayı kilitleteceğim ama kaput açmayacağım.. Ne olur ne olmaz,çevrede dost var düşman var... :smiley:

Kaput açmış pajeroları avını yakalamak için ağzını açmış bir canavar olarak görmeyi deneseniz,
Ben öyle canlandırıyorum, fena da olmuyor.

Bu kaput açma işine neden bu kadar takıntı oldu anlamıyorum,araçların hepsi hareretmi yaptı,yoksa genel kontrolmü yapılıyor.?

KEMALS42' Alıntı:
Sevgili Sevtap cım,

Allah rızası için artık ön kaputu açık PAJERO görmek istemiyorummmmm... Efsane zaten yerlerde sürünüyor şu aralar.. :smiley: Hele biz üçümüz bir arada iken ( Sen,Serkan ve ben) motor bile patlasa orada arabayı kilitleteceğim ama kaput açmayacağım.. Ne olur ne olmaz,çevrede dost var düşman var... :smiley:

İlahi Kemal ne var bunda, bak Ufuk Bey ne güzel söylemiş ;D ;D
"Kaput açmış pajeroları avını yakalamak için ağzını açmış bir canavar" olarak görmek en doğrusu...
Bakımsızlıklarına (Dicimon) ve arızalarına rağmen araçlarımızı zorladığımız için kaputlar açıktı :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bu kaput açma işine neden bu kadar takıntı oldu anlamıyorum,araçların hepsi hareretmi yaptı,yoksa genel kontrolmü yapılıyor.?

Kerim seni aydınlatmak için kendimden örnek vereyim:
Fren hidrolik yağı çatlak hortumdan akmış gitmiş, hararet göstergesi bozuk ve hararet yapan, suyu sürekli eksilen bir araçla İstanbul-Düzce arasında 130-140km. hız yaptım, oyunlara katıldım, zorladım ve sonumu kendim hazırladım. Bunda PAJERO nun ne suçu var :-\
Anı şekilde Kemal ve Serkan da arızalı olduğunu bildikleri araçlarla aynı yollardan geçtiler...

Laf edenler bu şartlarda markete bile gidemeyeceklerini çok iyi bilirler ;D ;D

efsane devam ediyor...Bunlar diğer markaların yakıştırmaları :smiley:

Kaput açma işine takmadık..tam aksine fazla göz önünde olup,nazara geliyoruz.. Son zamanlarda CJ leri geçtik desek yalan olmaz.. Üstelik pajero dan adam gibi anlayan usta yok,olanda bir yerde bariz şekilde kaba düşecek belki ama Hırsız..Çünkü tam anlamı ile parça yookkkk.... bütün meselee bundan ibaret,lakin bu benim şahsi görüşümdür..Neyse konu dağılssın istemiyorum..
Selamlar

kemal bey mitsubishicilerin bi vecihi usta sı yok ondan daertli sanırım.bu arada arabanız çok şık olmuş kemal bey.beyazkende şıktı ama şimdi daha dikkat çekici güle güle kullanın

SDC' Alıntı:
Fotoğraftaki sandalyenin Serkan'a ait olmadığını söylemeyi hep düşünüyordum ama hep unutuyordum...
Sevgili Serkan'ın son anda aklıma geldi de kurtardım karizmanı ;D
Yoksa benekli pembe sandalyesi olan off roader olarak kalacaktın akıllarda :D :D

Serkan'ın karizmasına kolay kolay birşey olacağını sanmam. Düzce oyunlarında ki uçuşundan sonra :smiley:

Arkadaşlar adı üzerinde o bir efsane. Üstelik efsane olan tam da o kasa Pajerolar. Üst üste 3 yıl Paris - Dakar'ı kazanan ilk araçtır. Ve EFSANE'dir. Kaput elbette açılır, bakım için, sevmek için, bakıp bakıp vay be ne de güzel çalışıyormuş demek için. Yoksa kaput başka bir amaçla çok nadiren açılır Pajerolarımızda. Değil mi arkadaşlar? :smiley:

engincez' Alıntı:
Arkadaşlar adı üzerinde o bir efsane. Üstelik efsane olan tam da o kasa Pajerolar. Üst üste 3 yıl Paris - Dakar'ı kazanan ilk araçtır. Ve EFSANE'dir. Kaput elbette açılır, bakım için, sevmek için, bakıp bakıp vay be ne de güzel çalışıyormuş demek için. Yoksa kaput başka bir amaçla çok nadiren açılır Pajerolarımızda. Değil mi arkadaşlar? :smiley:
Ancak yağ değişiminden değişimine açtığım için, bazan kaputun nerden açıldığını unutuyorum ;D ;D ;D

Ender bey kaput mandalına ihtiyaç duymuyorsanız alabilirim... :smiley:

Çelebi' Alıntı:
Ancak yağ değişiminden değişimine açtığım için, bazan kaputun nerden açıldığını unutuyorum ;D ;D ;D

KEMALS42' Alıntı:
Ender bey kaput mandalına ihtiyaç duymuyorsanız alabilirim... :smiley:
Şimdilik yağ değişimlerinde işe yarıyor kaput mandalı, onun haricinde kullanmıyorum.İlerde ne olur bilmem.Pajero ihtiyaçlarınız için EXPER OTO dan Serkan Bey'i tavsiye ederim.Sevdiğimiz bir kardeşimiz ve de güzel insandır.Size her türlü yardımcı olacağından hiç şüphem yok :smiley: ( Nasıl reklam ama ) ;D

Çelebi' Alıntı:
Şimdilik yağ değişimlerinde işe yarıyor kaput mandalı, onun haricinde kullanmıyorum.İlerde ne olur bilmem.Pajero ihtiyaçlarınız için EXPER OTO dan Serkan Bey'i tavsiye ederim.Sevdiğimiz bir kardeşimiz ve de güzel insandır.Size her türlü yardımcı olacağından hiç şüphem yok :smiley: ( Nasıl reklam ama ) ;D

Reklamın iyisi kötüsü olmazmış. Ama Serkan'ın reklama ne kadar ihtiyacı var tartışılır. Sıcakkanlılığı ve yardımseverliliği ile zaten camianın yakinen tanıdığı bir isim kendisi :smiley: Hele Düzce'de ki son uçuşundan sonra :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR