KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Mitsubishi Tanışma Gezisi - İstanbul, Hacıllı (26 Nisan 2009)
Çok güzel bir gezi olmuş emeği geçen herkeze kutlarım
ilk dere geçişinizi yaptığınız yer, benim ilk dere geçişimin yaptığım yer bilseydim diğer aile üyelerinin de olcağını bende kaynak yapardım sizlere
gerçekten çok zevkli geçmiş fotolar gayet iyi yansıtıyo tebrikler hakan bey.
merhaba arkadaşlar
bu resimler gezinin sonuna ait,fotoğraf makinamın pili bittiği için kameranın fotoğraf makinesinden çektiğim görüntüler.fotoğraf makinasını çözünürlüğü yüksek olduğundan (1 resim 3,3 mb) siteye yükleyemiyorum.ama bir şekilde onunda çaresine bakıcam.fotoğraf makinasındaki resimlerin görüntü kaliteside harika.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
merhaba
yükleyebilirsem göndericem işallah... ???
ama güzel bir off-road gezi belgeseli olmuş
bize gelen misafirlere zorla bir kere seyrettiriyorum.bidaha kendileri seyretmek istiyorlar. ;D ;D
Merhaba Ufuk bey
Zorla derken tabiki kimse kimseye zorla seyrettiremez.hoş beşten sonra uyduda görüntü gidip,gidip geliyordu bende hafta sonu yaptığımız etkinliği seyrediyordum.dilerseniz beraber seyretmeye devam edelim diyordum.zorla tarzımız değildir yani... ;D ;D
Bizim içinde çok güzel bir gezi oldu Mitsubishi gezisine katılan arkadaşlarla karşılaşıp onlarında resimlerini çektiğim için resimlerle hazırladığım videoyu buraya da koymak istedim
Hakan seni tekrar bizimle beraber görmek cok güzeldi seni ve resimlerini özlemişiz
Kemal abinin eşine de buradan tekrar sağlıklı sevdikleriyle beraber uzun ömürler diliyorum