Gezenbilir Mitsubishi Tanışma Gezisi - İstanbul, Hacıllı (26 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,189

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Mitsubishi Tanışma Gezisi - İstanbul, Hacıllı (26 Nisan 2009)

ilk Mitsubishi gezisi başarı ile tamamlandı.

Öncelikle, öncü ve organizatör olması, Mitsubishi'ye gönül veren Offroad severleri biraraya getirerek, bu güzel organzasyonu ortaya çıkarması ve sitemizin bayan Offroadcısı olması sebiyle Sevtap hanım kocman bir alkışı ve teşekkürleri hak ediyor.

Araçları ile gelen tüm dostları, katılımcıları kutlarım. Keyifli güzel bir organizasyon için görevli ekibi tebrik ederim, fotoğraflar ile bize günü yaşatan Hakan kardeşimize emekleri için gönül dolusu teşekkürler.

Hakan Irıklı

süper bir gezi olmuş çok samimice herkesin ellerine sağlık

Muratcım,
Bu arada unutmadan söyleyeyim ki,fotoları çok iyi inceledim ve senin plakanın en son çamurlu olan geçişte düştüğünü anladım.çamura girmeden önceki son su geçişinde plaka yerinde :smiley: ama sonrasında plaka yok :smiley:

Elinize emeğinize sağlık Murat bey. Fotoğraflar için teşekkürler.

Offroadpassion' Alıntı:
ilk Mitsubishi gezisi başarı ile tamamlandı.

Öncelikle, öncü ve organizatör olması, Mitsubishi'ye gönül veren Offroad severleri biraraya getirerek, bu güzel organzasyonu ortaya çıkarması ve sitemizin bayan Offroadcısı olması sebiyle Sevtap hanım kocman bir alkışı ve teşekkürleri hak ediyor.

Araçları ile gelen tüm dostları, katılımcıları kutlarım. Keyifli güzel bir organizasyon için görevli ekibi tebrik ederim, fotoğraflar ile bize günü yaşatan Hakan kardeşimize emekleri için gönül dolusu teşekkürler.

Hakan Irıklı

İltifat ve beğenilerini ifade eden tüm arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ederim, beni mahcup ediyorsunuz :smiley:

Alçakgönüllü davranmaya çalışmıyorum ama gerçekten ben birşey yapmadım...
Sadece off road yapmaya ilk karar verdiğim yerde arkadaşlarımla eğlenmek istedim ama bunu sizler gerçekleştirdiniz :smiley:

Asıl ben teşekkür ederim yalnız bırakmadığınız için, hepinize...

Kemal bey, bende resimleri sırası ile inceledim ve plakanın nerede düştüğünü tahmin ettim ama sanırım bu gibi deneyimleri yaşayarak nelere dikkat etmemiz gerektiğini öğreneceğiz. Küçük detaylar fakat zahmetli sonuçlar çıkarabiliyor. 70.000 km yapmış bitik asvalt lastiği ile etapları geçebildiğim ya plaka gözüme bile gelmiyor

hacıllı pazar günü çok kalabalıkmış valla gelemedigime çok üzüldüm :smiley: ..havalar nasıl olsa düzelicek diye üstünü açık bıraktıgım aracımla açıkcası gözüm yemedigi için gelmedim.malum hava kapalıydı...diger gruba davetliydim onlarda çok güzel eglenmişler..kıskandım :-[ oralarda bemde olmak isterdim...resimleri paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim malum resim yüklemek çok zor..selamlar saygılar..

Murat Bey geçmiş olsun, dönerken plakanızın olmadığını farketmemiştim...

Fotografları gonderen herkese, ozellikle fotograf cekimi icin ekstra caba gosteren Hakan'a cok tesekkurler.
Bu arada, benim co-pilotların makinelerden birsey gelmedi :smiley:

semuca' Alıntı:
Fotografları gonderen herkese, ozellikle fotograf cekimi icin ekstra caba gosteren Hakan'a cok tesekkurler.
Bu arada, benim co-pilotların makinelerden birsey gelmedi :smiley:

Bugün onlara özel mesaj göndermiştim umarım olumlu yanıt alırız 8)

SDC' Alıntı:
Bugün onlara özel mesaj göndermiştim umarım olumlu yanıt alırız 8)

Ben de dort gozle bekliyorum, yuzlerce fotograf, onlarca video cekmislerdi.. kıymetli bir hazine saklı onlarda da..:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR