Gezenbilir Mitsubishi Tanışma Gezisi - İstanbul, Hacıllı (26 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,212
Ynt: Gezenbilir Mitsubishi Tanışma Gezisi - İstanbul, Hacıllı (26 Nisan 2009)

süper bir gezi olmuş herkez eğlenmiş anlaşılan güzel fotoğraflar

Etiketler

Sevgili Arkadaşlar,

O pastanın özelliği;
öncelikle eşimin doğum gününü o günde siz değerli insanlar ile beraber kutlamanın yanısıra, pastanın uzun ve zorlu bir yolculuk yapacağını söylemem karşısında,park piramit çamlıca sorumlusu Kenan arkadaşımızın, çalışanlarına o gece yaptırtmış olması,pazar sabahı saat 08:00 de pastameye uğrayıp almış olmamız,pastayı kucağına taşıması için verinceye kadar kesinlikle haberi olmayan eşimin,pastanın kesileceği saate kadar kutuyu açmasına izin vermediğimiz için görmeden zorlu offroad parkurlarında çok büyük bir emek ve çaba sarfederek özenle sağsağlim ve ziyan olmadan neredeyse havada taşımış olması ve hadi keselimde artık yiyelim dediğimizde de büyük bir ohh çekerek, yanımızda olan tüm offroad sever gezenbilirci dost ve arkadaşlar ile beraber kesilmiş olması gibi... Eşimin doğumgününü kutlayan herkese çok çok teşekkür ederim. Hepinize Afiyet ve şeker, sizlerede pasta her zaman feda olsun :smiley:

Saygılarımla

Çelebi' Alıntı:
Herşey çok güzeldi,emeği geçen tüm arkadaşlara ve özellikle Sevtap Hn.a çok teşekkürler.Ayrıca pasta harikaydı,çok teşekkürler ;)

Aaa pasta ile ilgili önemli bir ayrıntıyı atlamışız :
Filiz Hanım pastayı gezinin 1. bölümünün sonuna kadar sarsıntılardan etkilenmesin, bozulmasın diye kucağında taşıdı sağolsun. Çabasına değdi doğrusu, pasta nefisti gerçekten ve sapasağlamdı ;)
Kendisine tekrar mutlu nice yaşlar dilerim...

Gezi ile ilgili beğenilerinizden dolayı tüm arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ederiz :smiley:

Not: Kemal Bey yine konumuz aynı olmuş ;D

Bu kadar mitsubishi'yi özellikle Pajero'ları birarada görmek beni mutlu etti. Keşke orada olsaydım dedim kendi kendime. Bu arada Filiz Hanım doğum gününüz kutlu olsun. Eğer buralara yolunuz düşerse Samoff olarak elimizden gelen yardımı yaparız.

Tarih tekerrürden ibarettir ;D ;D

Hacıllı 2009

hural' Alıntı:
Katılanlar bilirler, 2007 Temmuz ayında yaptığımız Hacıllı gezisinde de benzer bir sahne var dı...

IMG_8445.jpg

Hacıllı 2007

Kemerburgaz153.jpg

Hakancım bunlar yüzme biliyor, su görünce dayanamıyorlar :D :D

Harika bir gezi olmuş, keyifle izledim.
Herkes aracının hakkını vermiş
Hakancım seninde eline sağlık fotoğraflar ayrı bir güzel olmuş sayende.

keyıflı bır gezı olmus,fotograflarda harıka.
ellerınıze saglık :smiley:

gezinin tanışma bölümünde objektifimize takılan kareleri paylaşmak istiyorum.güzel bir günde güzel insanları bir araya getiren Sevtap'a ve güzel insanlara selam olsun...
DSC_0973.png

DSC_0974.png

DSC_0976.png

DSC_0991.png

DSC_1085.png

DSC_1086.png

Gezi boyunca deklanşörlere basan bir kaç parmak görmüştüm ben. Nerede fotoğraflar arkadaşlar ? Lütfen :smiley:

Cüneyt fotoğraflar için teşekkür ederiz :smiley:

sevgili gezenbilir ailesine başta sevtap hanımın bu organizasyon için ön ayak olmasından dolayı
geziyi problemsiz bir şekilde tamam lamızda emeği geçen
uğur kalaycı
yüksel uysal
mustafa kemik
ve co pilotluğumu yapan hakan ırıklıya

beni araçlarıyla "asfaltta çeken"
kemal sarıgül ve murat kara ya çok çok teşekkürlerimi sunarım.

aracımın başına gelen küçük aksiliğe rağmen "debriyajın sıyırmasından dolayı" bütün çamur ve su geçişlerini problemsiz şekilde geçtik hatta 2 çeker de kullandım 4 çekere bile almaya gerek bırakmadı emektar dostum .

geziye katılan tüm gezenbilir ailesine çok teşekkür ederim bu gezide beni yanlız bırakmayan sevgili dostlerım hakan bulu ve konuşmalarıyla babasının sigortalarının atma sınırlarını zorlayan sevgili kızı ve hakan ırıklıya "bu arada aracıma övgülerini bitirmeyen arkadaşımın nazarı değdi" buradan teşekkürler ederim . birdahaki organizasyonlarda görüşmek dileğiyle.

Serkan Bey, yaşadığınız aksiliğe rağmen keyifli bir gezi olmuş, geçmiş olsun diyerek paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Çekilen diğer fotoğraf ve videoları haala ısrarla bekliyorum arkadaşlar :smiley: Çok güzel kareler olduğuna eminim. Sizleri gaza getirmek için makinamda kalan son iki kareyide paylaşayım :smiley:

IMG_8680.jpg

IMG_8740.jpg

Çok güzel ve keyifli bir gezi olmuş. Aynı gün eğer fotoğraf gezimiz olmasaydı, kesin katılırdım. Başka sefere artık... :smiley:

Organize edenlere, katılanlara ve paylaşanlara teşekkürler.

çok özür dileyerek her anı fotoğraflayan hakan beye teşekkürlerimi ayrıca sunarım

Daha önce pek çok kez Off-road yarışını kenardan izlemenin yanında parkurda araç kullanma zevkini bizlere yaşatan; organizasyonu düzenleyen,
Gezide emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Katılmayı çok isteyen ve gel(e)meyen arkadaşlara çok şey kaçırdıklarını hatırlatmak isterim. Bu tür etkinliklerin tekrarlanması dileğiyle[attachment=1]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR