Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Mitsubishi Tanışma Gezisi - İstanbul, Hacıllı (26 Nisan 2009)
Ynt: Gezenbilir Mitsubishi Tanışma Gezisi - İstanbul, Hacıllı (26 Nisan 2009)
Ve günün finali. Yiyenbilir ekibine yakışır şekilde tabii
Tekrar, organizasyonu düzenleyen sevgili Sevtap'a, katılımcı arkadaşlara ve tahammül edip fotoğrafları izleyen tüm Gezenbilir ailesine teşekkür ederim...
Hakancım, fotoğraflar gözümle gördüğümden bile güzel
Çok teşekkür ederiz...
Ayrıca organizasyon için gelen iltifatlardan dolayı herkese teşekkür ederim.
Ama ben sadece bir gezi fikri oluşturdum ve gezi planı hazırladım asıl marifet gezimizin her aşamasında yanımızda olup bizi yönlendiren görevli katılımcı arkadaşlarımıza ve uyumlu, samimi arkadaşlıklarıyla gezimizi kolaylaştıran Mitsubishi sever katılımcılara aittir...
Hakancım, seni kutluyorum ve teşekkürler ediyorum bu güzel kareleri bizler için yakalayarak burada paylaştığın için, harikasın gerçekten, vizörüne sağlık...
Çok keyifli bir etkinlik oldu. Organizasyonu yapan Sevtap'a teşekkürler. Geziye katılan tüm Mitsubishi kullanıcısı arkadaşlarımızı genel disiplin ve becerileri için kutlar, teşekkür ederim. Nefis fotoğraflar için de eline sağlık ve teşekkürler Hakan.