Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pandipieri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,995
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

Bakkan' Alıntı:
Emeği geçen herkesi kutluyorum, yüreğinize sağlık.
Serkan tebrikler.

Cok teşekkür ederiz Burakçım, sag salim bitirdigimiz icin ben de mutluyum :D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

TezzMertek' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.

Güzel bir etkinliği başarılı br şekilde gerçekleştirdi.
İlerleyen zaman içinde başka etkinliklerde buluşmak dileği ile.

Fotoğraf yükleme konusuna gelince geçen hafta forumda oluşan teknik arıza sonucu yüklemelerde bir değişiklik olmuş.
Forum tüm ebatları otomatik olarak almaya başlamış gibi.
:(

Forum standartları normalde yatay fotoda 800*600 , Dikey formatta ise 525 * 750 idi.
Fotoğraflarınızı özel programlar kullanarak bu ebatlara düşürmeniz hızlı yüklenmesi açısından yararlı olacaktır.

Kolaylıklar diliyorum.

Murat dostum sana da tum destegin ve emeklerin icin cok tesekkur ederiz, hep birlikte cok guzel bir organizasyon oldu sen de gezenbilirin temel ayaklardan birisin, iyiki varsin arkadasim...

Mustafa Bey parkur gecis...

http://www.youtube.com/watch?v=A7H_1_q7cso

serkan hocam merhaba... 5. sayfanın son resimlerini kaydedemiyorum. bunların boyutu diğerlerinden büyük olduğu için olabilir mi.?

boyutla pek ilgili oldugunu sanmiyorum, dogrudan kaydedebilmeniz gerek. bir tane video var zaten digerleri hemen ayni boyutta. ama sayfa bazen sorun yaratabiliyor bu aralar sistem biraz sorunlu... :D

balikay' Alıntı:
serkan hocam resimlerin dosya boyutları büyük geliyor ayarlama yapmam gerekli. ben durdum siz devam edin.
Bu ne güzellik. Manzara güzel, ufaklık daha güzel.

Fotoğraflar çok güzel görünüyor.
Tebrik ederim sizi arkadaşlar :smiley:
Ya resmen içim gitti, yeşillikler arasında gülümseyen yüzleri görünce.
Seneye biz de böyle biyer bulalım etkinlik için :smiley:

tesekkurler Seval, ortam gercekten cok guzeldi, Murat "TezzMertek" buldu burayi, onlar bir gun onceden gidip kamp attilar ortami hazirladilar, biz pazar gidip dagildik cocuklarla :D, gelecek yil herkesi izmir'e bekleriz...

pandipieri' Alıntı:
Murat dostum sana da tum destegin ve emeklerin icin cok tesekkur ederiz, hep birlikte cok guzel bir organizasyon oldu sen de gezenbilirin temel ayaklardan birisin, iyiki varsin arkadasim...

Estafurullah.
Utandırıyorsun Serkan'ım.

Elimden geleni arkadaşlarımızla beraber yapmaya çalıştım sadece.

buyrun yeni fotolar...

99.jpg

g.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,808
Kaydolan Son Üyemiz
Reactor 1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri