Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)
daha var mustafa bey kazimdan alacagim yarin, hayli buyuk dosyalar oldugu icin mail atamadi. yarin cd de verecek kucultup koyacagim. ama sizin gecis cok şık olmus
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)
İyi günler Serkan bey!Ben Emirhan'nın annesiyim,bizi bir hafta önce kamp'a götürdünüz.İlginç bir rıca da bulunmak istiyorum:Face'te foto yarışmasına katıldık ve size zahmet olmaz ise Emirhan 'a oy vermeniz istedim.Aslında benim aklımın ucunda buraya yazmayı geçmezdı,Emirhan,sağ olsun,dedi ki ''Jeep abi bana oy vermez mi?''.Kusura bakmayın isminizi aklında tutamadı.Kaybetmeyı pek niyetimiz yok,oğuluma bu heycanı yaşatmak isterdim,o yüzden her oyunuz altın değerinde.Rahatsız ettım için özür dilerim...Şimdiden TEŞEKÜR EDERİM...http://mutlupancolar.adnity.com/UinmuB
VERDİGİNİZ DESTEK İÇİN ÇOK TESEKKÜR EDERİM GERÇEKTEN OK DUYGULANDIM AÇIKASINI SÖYLEMEK GEREKİRSE BU KADAR İLGİYİ BEKLEMİYORDUM HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM YANLIZ NE YAZIKKI SAYFAMIZDA BİR SORUN CIKTI ZAMAN ASIMINA UGRADIGIMIZ İÇİN SAYFAMIZ İPTAL EDİLDİ BİZDE MAYIS AYININ YARISMASINA KATILMAK ZORUNDA KALDIK HEPİNİZİN DESTEGİNE İHTİYACIMIZ VAR HEPİNİZE ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ BU SAYFAYI MEŞGUL ETTİGİMİZ İÇİNDE BİNLKERCE KEZ ÖZÜR DİLERİZ http://mutlupancolar.adnity.com/11uouB
Bu yıl Seval Duban'ın önerisi ve Gezenbilir'in önderliği ile tüm off-road grupları katılımıyla otizm farkındalık etkinliği yapacak. Geçen yıl İzmir hava ve yer açısından daha şanslıydı, İstanbul soğuktu. Çocuklarımızın bağışıklık sistemleri zayıf olduğu için daha sıcak olması için bu yıl Mayıs Ayı düşünülüyor. Seval Hanım bilgiler kesinleştikçe bizlerle paylaşacaktır. Bu yıl da daha geniş bir katılımla Otizm Platformu olarak desteğinizi bekliyoruz. Umarım etkinliklerimiz gelenekselleşir