hazır başlamışken devam edelim ladanın bu sefer sorun çıkarmaması neşemizi yerine getirdi
gerçi yine sanayiyey bıraktık kontrolden geçiyor her an göreve hazır olsun diye
demet kardeş kıskanma sen, gökalp kardeşim malesef askere gitti ama arka koltuk boşaldı yerini alabilirsin
Gezenbilir Ömerli Kamplı Keşif Gezisi (8-9 Aralık 2007)
yücel' Alıntı:
olmamı faruk duyan okuyan var tabi
hazır başlamışken devam edelim ladanın bu sefer sorun çıkarmaması neşemizi yerine getirdi
gerçi yine sanayiyey bıraktık kontrolden geçiyor her an göreve hazır olsun diye
demet kardeş kıskanma sen, gökalp kardeşim malesef askere gitti ama arka koltuk boşaldı yerini alabilirsin
yücel bu ladalar için kesin geçerli bi özellik sanırım (börek) fazla sarstığı için çok çabuk açıkıyor lada sürücüleri, ayrıca aracın yere sağlam basabilmesi içinde belli bir ebatta olmak zorunda....
çok doğru bir tesbit mustafa iyi bir konuya parmak bastın
demet kardeş
hem kardeş dedik kabul ettik
hem co-pilot dedik kabul ettik daha ne misafirliği ?
giy çizmelerini bundan sonra batınca halatı bağlamakta senin işin
öyle oturup yiyip içip gezeceksen git bağdat caddesinde gez yok öyle misafirim falan
Halen hafta sonu kaybettiğim cep tlfonumun başıma açtığı sıkıntılarla uğraşmaktan son msjlara ancak bakabildim..Yücel baba valla doğru söylüyon hazır araçlar sağlamken ve ısınmaya tekrar başlamışken devam edelim diyorum..
yücel' Alıntı:
çok doğru bir tesbit mustafa iyi bir konuya parmak bastın
demet kardeş
hem kardeş dedik kabul ettik
hem co-pilot dedik kabul ettik daha ne misafirliği ?
giy çizmelerini bundan sonra batınca halatı bağlamakta senin işin
öyle oturup yiyip içip gezeceksen git bağdat caddesinde gez yok öyle misafirim falan
Faruk , çamurların içine baksaydın biraz hehe .... ;D ;D ;D
şaka bir yana geçmiş olsun....
frkbdr' Alıntı:
Halen hafta sonu kaybettiğim cep tlfonumun başıma açtığı sıkıntılarla uğraşmaktan son msjlara ancak bakabildim..Yücel baba valla doğru söylüyon hazır araçlar sağlamken ve ısınmaya tekrar başlamışken devam edelim diyorum..