04 Kasım Pazar günü Ömerli / Kılıçlı etabına girilecektir. Daha önceki tecrübelerimize dayanarak etabın oldukca zorlu olduğunu söyleyebilirim. Tabiatın sürprizlerine açık olmakla birlikte, 2.9 Km'lik sözkonusu etap, 5 araç ile 6 saatte geçilmişti ( bilenler bilir ) Etap coğrafyası sebebiyle, mangal yerine aperatif yiyecekler tercih edilecektir.
Geziye katılacak araçların sınıfı minimum ( B ) olmak zorundadır. Aşağıdaki linkten aracınızın sınıfını bulabilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,8909.0.html
Aracına, lastiğine, vincine güvenen herkesi bu delikanlı etabına bekliyoruz.
Buluşma:
Saat 10:00 Kavacık girişi
Saat 11:00 Polonezköy meydan.
Ynt: Gezenbilir Ömerli - Kılıçlı Off-Road Gezisi (4 Kasım 2007)
Yiyecek ve içeceklerimizi önceden hazırlamalıyız.Mümkünse arabanın içinde yenilebilecek aparatif birşeyler olmasında fayda var.Mangal yakıp sucuk pişirmeye pek vaktimiz olacağını sanmıyorumda. ;D ;D
Hesap sorma zamanı geldi diyorsun yani abi.Bakalım benim bir hesabım kalacakmı yeni aracımla, görücez.Üstelik bu araçla ilk kez böylesine sıkı bir etaba girmiş olucam performansını görmek için iyi olacak.
Sonradan katılıp önceden ayrılmak gibi bir zorunluluğa düştüm ama yinede benim için çok zevkli geçen kısa bir gezi oldu.Katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum..