Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,331

Etiketler

evet mustafa abi yeme içme olayını nasıl halledicez. alış verişi birliktemi yapıyoruz açık büfe mi yoksa , beraberimizde getirdiklerimizlemi yetinicez. umduğumuzu değil bulduğumuzumu yani imece usulumu ????
kermes usulumu ???? daha detay kalmadı

sduran' Alıntı:
sınır konusunda merak etme mustafa abi :smiley:
tanıyınca görürsün

Ona ne şüphe... Gene de hak verirsin ki bu sanal ortam insanı biraz ürkütmekte...
Hele benim gibi ellisinden sonra... Ama bu iş uzun soluklu bir gönül birlikteliği...

serdaragdas' Alıntı:
evet mustafa abi yeme içme olayını nasıl halledicez. alış verişi birliktemi yapıyoruz açık büfe mi yoksa , beraberimizde getirdiklerimizlemi yetinicez. umduğumuzu değil bulduğumuzumu yani imece usulumu ????
kermes usulumu ???? daha detay kalmadı

Uğur'a bi olta attık ama.. bekliyoruz...

herkes bişeyler alsın derseniz
ben sucuk taze kaşarpeyniri zeytin yumurta (domates salatalık zeytinyağı)sınırsız meşrubat meyve suyu alayım .
yukarıdaki yiyecek guruplarından BENDENSİNİZ.
bir başkasıda belirlenen başka bişeyler alsın DİKKAT ÖNERİDİR.KATILAN KATILMAYAN

serdaragdas' Alıntı:
ben sucuk taze kaşarpeyniri zeytin yumurta (domates salatalık zeytinyağı)sınırsız meşrubat meyve suyu alayım .
bir başkasıda belirlenen başka bişeyler alsın DİKKAT ÖNERİDİR.KATILAN KATILMAYAN

Miktarlarını belirtmemişsin???... Sen bunları alırsan biz sivil de gelebiliriz...

serdaragdas' Alıntı:

Bizim çadırın yeri belli oldu... Serdar abinin hemen yanı :smiley: :smiley:

serdaragdas' Alıntı:
Vallaha miktarı 15 kişilik baz alınarak çıkartılacak bir fizibilite çalışmasından sonra detaylanacak
bence boyle bır calısma yapsan ve malzeme yı alıp tutarı katılımcı sayısına bolsen de daha mantıklı olur ?
sen zaten hepsını yazmıssın ,
benım onerım malzemelerı bırı alsın tutar katılımcı sayısına bolunsun ,
ama herkes kendı de alabılır tabı buradan belırtılır cuma gunu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR