sduran
Kamp III
klavuz sen ol o zaman umarım çamurumuz da eksik olmaz

sduran' Alıntı:yaaa bişey sorcam
bu içeceklere basket teakımını destekleyen firmamızın ürünleri dahil olabilecek di mi ????
yuysal' Alıntı:Ama ben onu değiştiriyorum onun yerine,kılavuzu Yüksel olanın tekerleklerinden çamur eksik olmaz , diyorum.![]()
![]()
he he heee oleeeeeeytyyyuysal' Alıntı:Olmazmı;
o içecek kamp akşamlarının olmazsa olmazlarından zaten ;D ;D
sduran' Alıntı:sınır konusunda merak etme mustafa abi
tanıyınca görürsün
serdaragdas' Alıntı:evet mustafa abi yeme içme olayını nasıl halledicez. alış verişi birliktemi yapıyoruz açık büfe mi yoksa , beraberimizde getirdiklerimizlemi yetinicez. umduğumuzu değil bulduğumuzumu yani imece usulumu ????
kermes usulumu ???? daha detay kalmadı
MK51' Alıntı:Ama bu iş uzun soluklu bir gönül birlikteliği...
serdaragdas' Alıntı:herkes bişeyler alsın derseniz
ben sucuk taze kaşarpeyniri zeytin yumurta (domates salatalık zeytinyağı)sınırsız meşrubat meyve suyu alayım .
yukarıdaki yiyecek guruplarından BENDENSİNİZ.
bir başkasıda belirlenen başka bişeyler alsın DİKKAT ÖNERİDİR.KATILAN KATILMAYAN
serdaragdas' Alıntı:herkes bişeyler alsın derseniz
ben sucuk taze kaşarpeyniri zeytin yumurta (domates salatalık zeytinyağı)sınırsız meşrubat meyve suyu alayım .
yukarıdaki yiyecek guruplarından BENDENSİNİZ.
bir başkasıda belirlenen başka bişeyler alsın DİKKAT ÖNERİDİR.KATILAN KATILMAYAN
bence boyle bır calısma yapsan ve malzeme yı alıp tutarı katılımcı sayısına bolsen de daha mantıklı olur ?serdaragdas' Alıntı:Vallaha miktarı 15 kişilik baz alınarak çıkartılacak bir fizibilite çalışmasından sonra detaylanacak