Ah be Ender cim.
Sağolasın.
Kime sorduysam cvp alamadım dı. ;D ;D ;D
İlgin için sağol.
O zaman bir soru daha sorayım.
Şöyle toplanıp konvoy halinde kamplara buluşmalara giderken şöyle büyük bayraklar yaptırsak
Onları takıp dalgalana dalgalana gitsek fena olmaz mı ne dersin ?
Selamlar.
Ynt: Gezenbilir Sticker larını nereden temin edeceğiz ???
BOBO' Alıntı:
Ah be Ender cim.
Sağolasın.
Kime sorduysam cvp alamadım dı. ;D ;D ;D
İlgin için sağol.
O zaman bir soru daha sorayım.
Şöyle toplanıp konvoy halinde kamplara buluşmalara giderken şöyle büyük bayraklar yaptırsak
Onları takıp dalgalana dalgalana gitsek fena olmaz mı ne dersin ?
Selamlar.
Ne demek abicim gorevimiz; en kısa zamanda hallediyoruz sticker işini sana da kendi ellerimle yollarım Bayrak flama var aslında baya ama sert bir malzemeden bir çoğu sadece çok büyük kamplarda ve festivalde açıyoruz. Ama fikir guzel bir kaçtane daha ufak bez bayrak yaptıralım takarız araçlara bununla da ilgileneceğim, aynı kapmta az görüştük bu sefer olmadı valla bir daha ki kampta daha çok görüşelim ))))
endy' Alıntı:
Burakcım
Ne demek abicim gorevimiz; en kısa zamanda hallediyoruz sticker işini sana da kendi ellerimle yollarım Bayrak flama var aslında baya ama sert bir malzemeden bir çoğu sadece çok büyük kamplarda ve festivalde açıyoruz. Ama fikir guzel bir kaçtane daha ufak bez bayrak yaptıralım takarız araçlara bununla da ilgileneceğim, aynı kapmta az görüştük bu sefer olmadı valla bir daha ki kampta daha çok görüşelim ))))
Radyo antenlerine flamaları takalım, camlarada sticker daha ne isteriz
Görüşme konusunda haklısın. Biz kalabalık geldik bu sefer. O yuzden sizin muhabbete çok müdahil olamadım.
Bi dahaki sefere sadece Burcu ile geleceğim.
Daha çok muhabbet daha çok ateş başı.
Benim isteğim daha farklı.Ceket göğüsleri sırt çantaları ve çadırlar için gezenbilir logosu kumaş olsa oda iyi olur ? Abuk subuk markaları taşıyacağımıza bu daha güzel olur.Sonuçta gezenbilir de bir marka olmadımı ?