Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,703

mogzilla

Toys4BigBoys
Yer
Istanbul
Web
www.canpeyzaj.com
Her bakımdan harika bir günü daha geride bıraktık.Katılım tahminlerin ve listenin de üzerindeydi.Tüm dostlarımıza çok çok teşekkür.Bence gittikçe büyüyen ve gelişen bir aile üyelerinin geleneksel buluşması gibi idi.Sedat ve diğer arkadaşlar tarafından çok güzel resimlerin çekildiğini biliyorum Onlar gelene kadar benim bir kaç resmim ile idare edin lütfen.

748220.jpg

748255.jpg

748261.jpg

Etiketler
Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)

Evet , yine her şekilde güzel bir yemek oldu.Katılan herkese teşekkür ederim.

Gezenbilir.com üyeleri bu işi iyi yapıyor 8) 8)

ya siz ne zaman evinize gittiniz ne zaman fotografları yüklediniz :smiley:
herhalde erken gidenler gözleme ve çiğ börek keyfini kaçıranlar oldu
e bir de benim dağıttığım çayların :smiley:

çok keyifli bir gündü.herkese teşekkür ederim

sevgiler

site gittikçe bağımlılık yapar hale geldi ki herkesin ilk işi geziden hemen sonra siteyi ziyaret etmek olmuş :smiley:
Gerçekten harika bir pazar günüydü...
Herkese teşekkürler, bizi araçlarına misafir eden off-road grubu arkadaşlarımıza da teşekkürler.
En kısa zamanda yeni bir organizasyonda buluşmak dileğiyle...
Fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz....

değerli gezenbilir grup üyeleri,

bugün benim için grubunuzdaki ilk etkinliğimdi. bir çoğunuzla birebir tanışma fırsatı bulamadım ama gerçekten "keyfli" bir grup olduğunuz bugün yaşadıklarımdan dolayı belliydi. :smiley:)

başta sedat bey olmak üzere bugünkü etkinliği organize eden herkese en derin teşekkürlerimle....

çektiğim bir kaç kare fotoğrafa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

saygılar,

eray koçak,

Fotoğrafların tümü için; http://picasaweb.google.co.uk/eraykocak/1312008IleGezenbilir

DSC_0055.JPG

DSC_0075.JPG

DSC_0076.JPG

DSC_0077.JPG

DSC_0078.JPG

DSC_0079.JPG

DSC_0080.JPG

DSC_0081.JPG

DSC_0082.JPG

DSC_0083.JPG

Bu gün Şilede bizlerle beraber olan Gezenbilir ailesinin tüm fertlerine çok teşekkür ediyorum :smiley:
Herkes gerçektende ailesi ile bir aradaymış gibi sıcak ve samimiydi...Nadir abiye canıgönülden katılıyorum;Gezenbilir artık kocaman bir aile :smiley:Emeği gecen ve bu organizasyona katılan herkese kucak dolusu sevgiler.....

Nelermi yaptık;

Enfes bir manzara karşısında yemek yedik
Çaylarımızı ve kahvelerimizi içip muhbbet ettik
Offroad yaptık(bizi araçlarına misafir eden tüm offroad araç sahiplerine ayrıca teşekkür ederiz )
Fotoğraflar çektik
Dönüş yolunda odun sobası başında gözleme yedik,çay içtik,muhabbet ettik

Eeeee artık fotoğrafları görelim :smiley: :smiley: :smiley:
Yoksa kimse bana inanmayacak :(

ben de kendi adıma katılan herkese teşekkür ederim
ço güzel bir gündü
tek sıkıntı Sedat sayesinde çiğ böreklerin yetersizliği oldu ;D

güzel bir gündü , daha önceki arkadaşalıkları ilerlettim , yeni arkadaşlar edindim , keşke zaman daha geniş olsa idi , emeğe geçen herkese teşekkür ederim

Evet ya kimse yememiş içmemiş hemen yazmaya başlamış
bende aktarmaya başladım fotoğrafları yarım saat falan sürer herhalde
siz arada sayfayı yenilemeyi unutmayın toplamda 231 fotoğraf olacak
hiç seçmekle uğraşmadım valla hemen yetiştireyim size sıcak sıcak dedim
arada kusurlarda olabilir.
Güzel bir gündü :smiley:)))))))

Fotoğrafların tümü için; http://picasaweb.google.com.tr/nesur13/GezenbilirIle

gezenbilir.com ailesiyle geçirdiğimiz ilk etkinliğimizdi. gerçekten sabah başlangıçta hiçbir kimseyi yüz yüze tanımamamıza rağmen akşam olduğunda vedalaşıcak ve güle güle diyebilecek bir grup arkadaşlarımız oldu.... bu günün organizasyonuna yapan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz... ben kocaeline döneceğimden off-road kısmını gerçekleştiremedim ama olsun. oğlum çok eğlendi... arkadaşlarıyla oynadı. ortalığın biraz maskotu oldu. haaa bu arada gezenbilir.com ailesinden dolayı "ben mete" demeyi bugün öğrendi. herkes senin adın ne diye sorunca bizde "mete" demek zorunda kaldık.. sonra kendi "ben mete" demeyi öğrendi... gezenbilir.com kayıtlarında bulunmasını istedim... :smiley:

Birarada olmanın verdiği keyfi tüm güne yaymayı yine Gezenbilir farkı ile yaşadık. Manzarası, rakısı, damakta tad bırakan cinsten kısa offroadu, gözlemesi, çiğ böreği çayı.. En güzeli de Aile olmanın sıcaklığıydı.
Katılan ve bir arada olmamızı sağlayan herkese teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR