Gezenbilir Tekirdağ Grubu Trekking Etkinliği (8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,879

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Tekirdağ Grubu Trekking Etkinliği (8 Şubat 2009)

Geçen hafta Çorlu' dan yeni üye arkadaşların isteği ve moderatör arkadaşlarımızın yönlendirmesi ile Gezenbilir Tekirdağ Grubu olarak bir trekking etkinliği organize etmiştik. Cumartesi günü Çorludan katılacak arkadaşlar ile yaptığımız telefon görüşmesinde "meteorolojinin bölgede yoğun sağnak yağış ve fırtına olacak" bilgisini değerlendirerek ve katılımcıların ekipman eksiklerini de göz önünde bulundurarak etkinliği ileriki bir tarihe erteleme kararı aldık.

Hava şartlarına rağmen Tekirdağ' dan katılacak diğer 8 kişi ile etkinliği yapmak üzere bu sabah yürüyüş başlangıç noktasına gittik. Yağmur ve şiddetli rüzgar başlamıştı. Ancak, ne yazık ki, Tekirdağ' dan etkinliğe katılacak arkadaşlarımızın da bir kısmında hava şartlarına uygun ekipmanlar yoktu. Bu durumda etkinliği tamamen iptal etmek zorunda kaldık.

Hafta boyunca etkinlik konumuzu takip eden ve merakla sonuç bilgisini ve fotoğrafları bekleyen forum üyelerinden, etkinliği sonuçlandıramadığımız için özür diliyorum.

Bu noktada küçük bir eleştiri yapmak istiyorum; Etkinlikler inceleniyor, fotoğraflara bakılıyor, her şey çok güzel ve doğaya çıkmak isteniyor. Fakat trekking yapmanın, doğada olmanın bazı şartları bulunduğu "Özellikle forumda bu konuda bir çok bilgilendirici yazı olmasına rağmen" göz ardı ediliyor. Bu mevsimde her türlü hava şartı olabiliyor. Uygun malzeme ile hele ki bizim bulunduğumuz bölgede, her hava şartında etkinlik yapılabilir. Ancak uygun malzeme olmadığı için etkinlik iptal edilmek zorunda kalınıyor.

Ümit, ekipman eksikliği konusu çok önemli, risk almadan en doğru kararı verdiğin için seni kutluyorum ve teşekkür ediyorum..En doğru kararı almışsın..Ayrıca yapmış olduğun eleştiriye katılmamak mümkün değil ..

Lüleburgaz'da izci liderliği yapıyorum. Aynı Zamanda Kırklareli Istranca Gençlik ve Doğa Sporları Kulübü üyesiyim. Birlikte etkinlikler düzenleyebiliriz.

Malzeme konusunda ise fikrim bazı temel malzemelerin olması gerektiğidir. Bunlarda hepimizin bildiği gibi çadır, tulum ve mat. bunlar varsa gerisi yavaş yavaş halolur bence, İlla goretex mont, bot olmak zorunda değil.

Zerde17 merhaba,
Birlikte etkinlikler yapabiliriz. Görüşelim. Genellikle hafta içi serbest muhabbet köşesinden haberleşiyoruz. Ayrıca ben size iletişim bilgilerimi özel mesaj ile atıyorum.

Bizim etkinliklerimiz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25223.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24753.0

Tekirdağ'da özellikle Saray ve çeversinde Sultanlar Yolu parkuru için yeni ve daha çok doğa ile içiçe rota hazırlayabilecek gönüllü arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. 21 ve 22 Nisan günleri Saray ve çevresinde yürüyor olacağız.

Biz kendimiz Hollanda kökenli bir yürüyüş grubu olduğumuzdan Türkiye içindeki rotalarda yerel destek alınması gerektiğine inanıyoruz.

Bunun dışında Binkılıçtan itibaren Sazlıbosnaya kadar olan bölümde ve diğer taraftanda Edirne ve Kırklareli bölgelerinde destek verebilecek arkadaşlara ihtiyaç vardır.

Selam ve sevgiler,

Sedat Çakır
www.sultanlaryolu.com

gezenbilirtabela.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler