Ynt: Terkos Parkurları Off Road Gezisi (1 Nisan 2007)
Herkese selam
Bu gezi benim gezenbilir off road cularıyla birlikte katıldığım ikinci geziydi ilk gezimizde bayağı bir sıkıntı ve eziyet çekmiştik açıkcası.Ama ben kendi adıma konuşuyorum ilkgezideçok önemli ve büyük tecrübeler edindiğime inanıyorum (aracımla parkura girememe rağmen).
Bu haftaki gezi son derece neşeli , zevkli geçti . Geçen gezide aracım arıza yapıp arkura giremediğimden dolayı
geziden sonra forumda bir ben batmadım herkes battı diye bir espiri yapmıştım. Bu geziye başlarken arkadaşlar demek sen hiç batmadın ha buyur sen önden geç deyip beni araçların önüne konduruverdiler
Nadir abinin mog da arkamda olunca kim tutar beni nasıl batılacağı konusunda cok güzel örnekler sundum geziye katılan tüm arkadaşlara ;D ;D Sağ olsun Nadir abi ve oğlu Can her defasında beni çekip çıkardılar

En önemliside bu işi yaparlarken zevk aldıkları gözlerinden okunuyordu.Buradan kendilerine ve diğer tüm arkadaşlara teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum,
Nadir abi ve egemen arkadaşımızın söylediklerine tamamen katılıyorum amaç gezmek tanışmak yeni arkadaşlar edinerek hep birlikte aynı havayı soluyup aynı mangalda nevaleleri pişirip hep birlikte ekmeğimizi paylaşmak ise kendine ve aracına güvenen herkes gezilere katılmalı .Bu şekilde off road yaparken batıp çekildiğimizde veya bir arkadaşımızı battığı yerden çıkmasına yardımcı olurken arçlarımızdaki ve ekipmanlarımızdaki eksiklikleri daha iyi ve daha doğru tesbit edildiğine inanıyorum.Mesela benim ilk olarak aracıma vinç taktırmam gerektiği gibi,
Bende katılımların daha fazla olması taraftarıyım .Hatta eşlerimiz ve çocuklarımızlada gidebileceğimiz daha hafif parkurlar belirleyip katılımları artırmalıyız diye düşünüyorum.
Neyse bunları sanal alemde dile getirmek zor oluyor bir sonraki gezide oturup bunları konuşmak daha güzel olur,
Herkese saygılar