Gezenbilir Terkos Parkurları Off-Road Gezisi (1 Nisan 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,892

Etiketler
Ynt: Terkos Parkurları Off Road Gezisi (1 Nisan 2007)

işte size günün fotoromanı :smiley: benim aracı henüz rodajda olduğu için parkura sokmadım

IMG_6811.jpg

IMG_6812.jpg

IMG_6813.jpg

IMG_6814.jpg

IMG_6816.jpg

herkeze selam
oncelıkle gezılere katılamadıgım ıcın uzgun oldugumu ve en yakın zamanda tekrar aranıza donmeyı ıstedıgımı belırtmek ısterım. eger degerlı arkadaslarım arabamı ve benı begenırlerse...
Nadır bey ; sahsınıza yukarıdakı uzun yazınız ıcın ve sarı unımog cu arkadasıma benı kamp alanından asfalta kadar cektıgı cektıgı ıcın sonsuz tesekkur ederım . daha once tesekkurlerımı uzerı kapalı dılle belırtmeye calısmıstım. fakat arazının tesekkurunun iyi kızarmıs bır tavuk kanadı yada nemlenmemiş bır tuz oldugunun bilincinde oldugum ıcın bu kadar net belirtmedim.
fazla duygusal girmiş olabilirim. fakat katıldıgım gezıde dikkatimi ceken bır nokta oldu. mogzilla nın unımogu aslında takılmaması gereken yerlerde takıldı fakat nadır bey mudahale etmedı sadece oglunu ızledı. bu benım cok dıkkatımı cekmıstı. nadır bey oradan ıkı harekette cıkabılır dusuncesındeydım.
fakat oglunu ızledı. bende gezıde cok problem oldum. debrajım sıyırdı. marsım bozuldu. sanzıman arıza yaptı yanı arabam tamamen dagıldı. ve kamp alanından asfalta kadar cekıldı . ben burada ne ogrendım. demekkı arazı hata affetmez ve bosvercılık yapılmaz.
ben gezıye gelırken arabamın dagılacagını zaten bılıyordum hatta gezı baslamadan cay faslında cok konustuk ve gulduk. burada en cok guvendıgım sız degerlı arkadaslarımın tecrubesı ıdı.
eger arac cekmekten gocunan varsa hıc bızım gıbı acemı arkadaslara bosuna cesaret vermesın.
tecrubelı arkadaslara bır iki sorum olacak.
ben askerde tancı ıdım. tanklarla ıntıkale gıderken arkadan kurtarıcı gelıyordu acaba burada askerıye hatalımıdır.
cok tecrubelı abilerimiz acaba bu tecrubeyı daglarada taslarda tek basına gezerekmı kazanmıslar.
eger tek basına edınen varsa tebrık eder basarılarının devamını dılerım..
neyse
bu arada arabamın onune sase baglantılı mapa yaptırdım. artık benı cekerken sagımı solumu koparamıcaksınız.degerlı unımogcular.
herkeze selam eder ıyı calısmalar dılerım...

Deep' Alıntı:
Egemen naber ya? ne durumda CJ?
ne olsun mertcım
urasıyoruz.
cj ıyı napsın ellerınden oper.
aynen duruyo. ıslerın yogunlugu ve maddı sıkıntı cj yı nadasa bıraktı.
fakat yaz gelıyo uzerını falan acıcam urasıyoruz ıste.
senın araba nasıl rodajda demıssın. hayırlısı olsun.
senın gıbı genclerı meydanlarda gormek ısterız mayk. :smiley:
hadı hadı...

Çok hoş ve eylenceli olmuş . Parkurlarda çok zorlu duruyor. Umarım bir dahakine sizlerle tanışma fırsatı bulurum saygılarla.

Herkese selam

Bu gezi benim gezenbilir off road cularıyla birlikte katıldığım ikinci geziydi ilk gezimizde bayağı bir sıkıntı ve eziyet çekmiştik açıkcası.Ama ben kendi adıma konuşuyorum ilkgezideçok önemli ve büyük tecrübeler edindiğime inanıyorum (aracımla parkura girememe rağmen).
Bu haftaki gezi son derece neşeli , zevkli geçti . Geçen gezide aracım arıza yapıp arkura giremediğimden dolayı
geziden sonra forumda bir ben batmadım herkes battı diye bir espiri yapmıştım. Bu geziye başlarken arkadaşlar demek sen hiç batmadın ha buyur sen önden geç deyip beni araçların önüne konduruverdiler :D

Nadir abinin mog da arkamda olunca kim tutar beni nasıl batılacağı konusunda cok güzel örnekler sundum geziye katılan tüm arkadaşlara ;D ;D Sağ olsun Nadir abi ve oğlu Can her defasında beni çekip çıkardılar ;) En önemliside bu işi yaparlarken zevk aldıkları gözlerinden okunuyordu.Buradan kendilerine ve diğer tüm arkadaşlara teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum,

Nadir abi ve egemen arkadaşımızın söylediklerine tamamen katılıyorum amaç gezmek tanışmak yeni arkadaşlar edinerek hep birlikte aynı havayı soluyup aynı mangalda nevaleleri pişirip hep birlikte ekmeğimizi paylaşmak ise kendine ve aracına güvenen herkes gezilere katılmalı .Bu şekilde off road yaparken batıp çekildiğimizde veya bir arkadaşımızı battığı yerden çıkmasına yardımcı olurken arçlarımızdaki ve ekipmanlarımızdaki eksiklikleri daha iyi ve daha doğru tesbit edildiğine inanıyorum.Mesela benim ilk olarak aracıma vinç taktırmam gerektiği gibi,

Bende katılımların daha fazla olması taraftarıyım .Hatta eşlerimiz ve çocuklarımızlada gidebileceğimiz daha hafif parkurlar belirleyip katılımları artırmalıyız diye düşünüyorum.

Neyse bunları sanal alemde dile getirmek zor oluyor bir sonraki gezide oturup bunları konuşmak daha güzel olur,

Herkese saygılar

Yüksel hocam biz de çok memnun olduk geldiğine, bi önceki geziden sonra düşündüm artık çamur görmek istemezsin diye :smiley: ama daha bir gaza gelmişin meğerse, battın batmasına ama çok güzel geçişler de yaptı senin pajero, kısa şasi büyük avantaj, kilit olmamasına rağmen tepeyi çok güzel tırmandı
bi sonraki geziyi Kısırköy-Çiftalan tarafına yaparız, hafif parkur, hendekleri rampaları oldukça keyiflidir ama :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler