fako Ana Kamp Mesajlar 26 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 10 Haz 2010 #81 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi kocaeli üniversitesi iletişim fakültesi
krizantem pax vobiscum Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara - Bolu 17 Haz 2010 #82 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi bilkent üniversitesi dahilinde moleküler biyoloji eğitimi almaktayım
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi bilkent üniversitesi dahilinde moleküler biyoloji eğitimi almaktayım
kılıç78 Gezip görmeden,hikayesini bilmeden olmaz.. Mesajlar 205 Tepkime Puanı 0 Yer BOLU 5 Tem 2010 #83 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi lisans - kastamonu eğitim fak. - sınıf öğr. master - abant izzet b. üni. - eğitim yön. ve denetimi
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi lisans - kastamonu eğitim fak. - sınıf öğr. master - abant izzet b. üni. - eğitim yön. ve denetimi
J jarjarbinks Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 22 Tem 2010 #84 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesi (ortaokul lise) 2000 Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi (Yüksek Lisans) 2007
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesi (ortaokul lise) 2000 Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi (Yüksek Lisans) 2007
D dalyan Zirve Mesajlar 1,863 Tepkime Puanı 5 18 Ara 2010 #85 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi İlk,orta ve lise, Çavuşoğlu koleji-Bakırköy
AKAZ41 Kamp II Mesajlar 258 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİT/KOCAELİ 18 Ara 2010 #86 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Ulugazi İlk Okulu İZMİT/KOCAELİ Gazi Orta Okulu İZMİT/KOCAELİ Sağlık Meslek Lisesi İZMİT/KOCAELİ Sağlık Memuru
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Ulugazi İlk Okulu İZMİT/KOCAELİ Gazi Orta Okulu İZMİT/KOCAELİ Sağlık Meslek Lisesi İZMİT/KOCAELİ Sağlık Memuru
Jimny_Mehmet Kamp III Mesajlar 511 Tepkime Puanı 5 Yer Boğaziçi Arnavutköy 28 Ara 2010 #87 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi FMV Işık----Ana, ilk, ortai lise İstanbul Bilgi Üniversitesi----Lisans
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi FMV Işık----Ana, ilk, ortai lise İstanbul Bilgi Üniversitesi----Lisans
suyabatmaz Zirve Mesajlar 1,276 Tepkime Puanı 2 Yer Marmaris Web www.barissuyabatmaz.com 28 Ara 2010 #88 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Merhaba, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü, Osmanlı Tezhib-Minyatür Ana Sanat Dalı ( Lisans + Yüksek Lisans )
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Merhaba, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü, Osmanlı Tezhib-Minyatür Ana Sanat Dalı ( Lisans + Yüksek Lisans )
suatti 2008 Suzuki Jimny / 1980 Jeep CJ5 Mesajlar 141 Tepkime Puanı 0 Yer Artvin / İstanbul 28 Ara 2010 #89 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Artvin Anadolu Lisesi ( 1996 ) Yıldız Teknik Üniversitesi - Restorasyon ( önlisans -2000 ) Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi - İçmimarlık ( lisans - 2005 )
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Artvin Anadolu Lisesi ( 1996 ) Yıldız Teknik Üniversitesi - Restorasyon ( önlisans -2000 ) Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi - İçmimarlık ( lisans - 2005 )
georoad Kamp I Mesajlar 129 Tepkime Puanı 4 Yer İZMİR & ANTAKYA 29 Ara 2010 #90 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi lise - antakya kurtuluş lisesi 2003 lisans - dokuz eylül ünv. eğitim fakültesi coğrafya öğretmenliği 2009
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi lise - antakya kurtuluş lisesi 2003 lisans - dokuz eylül ünv. eğitim fakültesi coğrafya öğretmenliği 2009
Züpürge Ana Kamp Mesajlar 96 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 30 Ara 2010 #91 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Istanbul Bilgi Universitesi-Hukuk (2. Sinif)
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 31 Ara 2010 #92 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık+Restorasyon....
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık+Restorasyon....
C Caspian Tiger Kamp I Mesajlar 128 Tepkime Puanı 0 15 Ocak 2011 #93 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi İskitler Teknik - Elektronik / EUL - Bilgisayar Mühendisliği / ODTÜ - Bilişim Sistemleri (Y.Lisans)
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi İskitler Teknik - Elektronik / EUL - Bilgisayar Mühendisliği / ODTÜ - Bilişim Sistemleri (Y.Lisans)
wolkhan Kamp III Mesajlar 502 Tepkime Puanı 4 Yer izmir 15 Ocak 2011 #94 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi dokuz eylül üniversitesi ingilizce işletme-1995...
R rahhat Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 15 Ocak 2011 #95 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Ankara Dikmen Lisesi Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Lisans Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Lisans Anadolu Üniversitesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Bölümü (Uzaktan Algılama) Önlisans Çok yakında da Yüksek Lisans
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Ankara Dikmen Lisesi Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Lisans Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Lisans Anadolu Üniversitesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Bölümü (Uzaktan Algılama) Önlisans Çok yakında da Yüksek Lisans
Smyrna_Smyrna Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 21 Şub 2011 #96 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi ODTÜ - okul öncesi öğretmenliği, son dönemim