KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba
Yaklaşık 1 yıl geçmiş olsada son mesaj üzerinden bende aslen İstanbul'lu olsamda çok uzun süredir Tekirdağ çorlu da yaşayan biri olarak bende varım diyorummm...
Evet bu mesajlardan beri 1 sene geçti, fakat buluşma ile ilgili başka ses çıkmadı maalesef. Nerededir bu Tekirdağ gezenbilir grubu? Ben hiçbiri ile tanışamadım. Poyrazlar Gölü etkinliğine de katılan olmadı. Karavan almayı düşünen, bu yüzden karavanları görmeye ve ortamın havasını koklamaya gelen bir çift vardı sadece Tekirdağ'dan, bir de biz vardık. Teklifim hala geçerlidir, Tekirdağ grubunu biraraya getirmek için önayak olmak isterim ama bunun olabilmesi için de birkaç katılımcıya ihtiyaç var. Tek başıma bir araya gelemiyoruz. ???
Tekirdağ damadıyım...
O taraflara geçtiğimizde bende uğrarım mutlaka mekana...
Keza Edirnede de Mangusta arkadaşla görüşürüz, Meriç kıyısındaki Emirgana gider çay içeriz (Diğer mekanın ismi Lalezar mıydı tam hatırlayamıyorum) ...
Tekirdağ damadıyım...
O taraflara geçtiğimizde bende uğrarım mutlaka mekana...
Keza Edirnede de Mangusta arkadaşla görüşürüz, Meriç kıyısındaki Emirgana gider çay içeriz (Diğer mekanın ismi Lalezar mıydı tam hatırlayamıyorum) ...
Merhaba
29 ekimde tekirdağ korteji etkinliğini düzenledim ancak katılım yok şu an için.Neyse isofun Tekirdağ kartaltepe offroad etkinliği var,ben 30 cumartesi ve hatta pazar günüde orada olacağım.Tanışmak için güzel bir sebep,sizce?
Sayın Tekirdağlı arkadaşlarım
Tekirdağ yat limanı kiralık olarak Sanayi Ticaret Odasına verildi eğer Tekirdağlılar olarak bir araya gelip Başkan (M.Y.) ile görüşürsek büyük bir ihtimal ile bu alanın bir kısmını karavan ve kampçılar için düzenletebiliriz. Hem Tekirdağımıza hemde kamp karavan ve diğer bu tip işlerle uğraşan arkadaşlarımıza faydalı oluruz kanatındayım. Bu konu için görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba
29 ekimde tekirdağ korteji etkinliğini düzenledim ancak katılım yok şu an için.Neyse isofun Tekirdağ kartaltepe offroad etkinliği var,ben 30 cumartesi ve hatta pazar günüde orada olacağım.Tanışmak için güzel bir sebep,sizce?
merhabayın arkadaşlar madem bütün tekirdağlılar böyle bir organizasyonda buluşuyor bende bir tekirdağlı olarak aranıza katılayım müsadenizle herkeze selam saygı sevgimi sunuyorum