Gezenbilir'de Tekirdağ Civarından Kimler Var?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bilbo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,894
Ynt: Gezenbilir'de Tekirdağ Civarından Kimler Var?

Merhaba
Yaklaşık 1 yıl geçmiş olsada son mesaj üzerinden :smiley:bende aslen İstanbul'lu olsamda çok uzun süredir Tekirdağ çorlu da yaşayan biri olarak bende varım diyorummm...

Etiketler

Gezenbilir Tekirdağ Grubunu ziyaret ettiniz mi hiç.?

diye yazdım ama zaten kayıtlısınız.
:smiley:

Evet bu mesajlardan beri 1 sene geçti, fakat buluşma ile ilgili başka ses çıkmadı maalesef. Nerededir bu Tekirdağ gezenbilir grubu? Ben hiçbiri ile tanışamadım. Poyrazlar Gölü etkinliğine de katılan olmadı. Karavan almayı düşünen, bu yüzden karavanları görmeye ve ortamın havasını koklamaya gelen bir çift vardı sadece Tekirdağ'dan, bir de biz vardık. Teklifim hala geçerlidir, Tekirdağ grubunu biraraya getirmek için önayak olmak isterim ama bunun olabilmesi için de birkaç katılımcıya ihtiyaç var. Tek başıma bir araya gelemiyoruz. ???

slm

Edirneden misafir kabul edersiniz değilmi?
henüz aracım yok ama olacak kısmetse en kısa zamanda uğrarım mekanınıza...

Tekirdağ damadıyım... ;)
O taraflara geçtiğimizde bende uğrarım mutlaka mekana...
Keza Edirnede de Mangusta arkadaşla görüşürüz, Meriç kıyısındaki Emirgana gider çay içeriz (Diğer mekanın ismi Lalezar mıydı tam hatırlayamıyorum) ... :D

taiga' Alıntı:
Tekirdağ damadıyım... ;)
O taraflara geçtiğimizde bende uğrarım mutlaka mekana...
Keza Edirnede de Mangusta arkadaşla görüşürüz, Meriç kıyısındaki Emirgana gider çay içeriz (Diğer mekanın ismi Lalezar mıydı tam hatırlayamıyorum) ... :D
beklerim her zaman

evet lalezar ve yenilendi çokta afili oldu

Merhaba
29 ekimde tekirdağ korteji etkinliğini düzenledim ancak katılım yok şu an için.Neyse isofun Tekirdağ kartaltepe offroad etkinliği var,ben 30 cumartesi ve hatta pazar günüde orada olacağım.Tanışmak için güzel bir sebep,sizce?

Sayın Tekirdağlı arkadaşlarım
Tekirdağ yat limanı kiralık olarak Sanayi Ticaret Odasına verildi eğer Tekirdağlılar olarak bir araya gelip Başkan (M.Y.) ile görüşürsek büyük bir ihtimal ile bu alanın bir kısmını karavan ve kampçılar için düzenletebiliriz. Hem Tekirdağımıza hemde kamp karavan ve diğer bu tip işlerle uğraşan arkadaşlarımıza faydalı oluruz kanatındayım. Bu konu için görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

dalyan' Alıntı:
Merhaba
29 ekimde tekirdağ korteji etkinliğini düzenledim ancak katılım yok şu an için.Neyse isofun Tekirdağ kartaltepe offroad etkinliği var,ben 30 cumartesi ve hatta pazar günüde orada olacağım.Tanışmak için güzel bir sebep,sizce?
Yaw herkesler uyuyır bu Tekirdağ'da.

Kedi Tekir gibi mışıl mışıl.
:(

merhabayın arkadaşlar madem bütün tekirdağlılar böyle bir organizasyonda buluşuyor bende bir tekirdağlı olarak aranıza katılayım müsadenizle herkeze selam saygı sevgimi sunuyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.