Rüstem ÖNEL' Alıntı:paylaşım için teşekkürler.
Bu cumartesi günü aynı parkuru bende geçtim.
bildiğim bir yol değildi, tamamen tarifle girdiğim yoldan başarıyla karagöle ulaştım.
kış geldiğinde kesinlikle gurup olarak gidilmeli.
Evren UYANIK' Alıntı:Sarnıç'tan taş ocağını bulurken karıştırıyorum ben bazen. Birkaç kez gittim ama köyün içindeki yolları ezberleyemedim. Taş ocağından sonrasında genel olarak bir yere sapmadan Karagöl'e varılıyor. Bir iki yol ayrımı var ama diğer sapaklar daha bozuk yollar olduğu için nispeten düzgün olan yolu takip edince Karagöl'e çıkıyor. Bu rota doğa açısından da daha keyifli bir rota. Evka 4'ten Karagöl'e çıkan yol kara kuru bir yol ama Sarnıç'tan Karagöl'e çıkan yol tamamen orman yolu, çok güzel bir yol, oralarda yayan gezmek de çok keyifli olur.
turkakreb' Alıntı:yoğurtçu kale görülmeye değer olabilir, emiralem tarafından gidiliyor yanlış hatırlamıyorsam çaltı köyü yakınlarındaydı evet oradanda karagöle geçiş var....hatta kalenin orada suziki samuray kovalamıştık kovalamıştık derken aracın üzerinde kimse yokken yokuş aşağı kaymıştı allahtan bir yere girmeden arkadaş aracın üzerine atlayıp dudurmuştu![]()
cudberrys' Alıntı:Karagöl'den Emiralem'e giden yolu 2 hafta önce kullandım..Yıllar önce Emiralem'den yürüyerek çıkardım Karagöl'e! Çok iyi bildiğim bir yoldur. yol toprak ama her türlü aracın rahatlıkla gidebileceği kadar düzgün! zaten Emiralem'e yakın kesimlerde Doğan'larla gelmiş piknikçiler bile mevcuttu![]()
bahsettiğimiz yol karıştırılacak bir yol değil..ama Karagöl'den Örnekköy tarafına dönüş yaparken sağa giden ilk yola değil yaklaşık 2 km sonraki ikinci yola girmeniz gerekiyor. bu yol aşağıya doğru eğim verdiği için dikkatli olmazsanız gözden kaçırabilirsiniz..ama oraya girince Emiralem'e kadar karıştırmanız olanaksız..dümdüz anayolu takip edeceksiniz..Karagölden hemen sonraki sağdaki yol ise yine aynı yere çıkıyor ama son derece bozuktur orası, Quasgai ile gidecekseniz aman dikkatEvren UYANIK' Alıntı:O yolda birkaç farklı rota var sanki. Ben daha oradan hiç geçmedim, ama Google Earth'ten baktığımda 2-3 farklı şekilde gidilebiliyor gibi geldi. Karagöl'den Emiralem tarafına dönünce ana yolun hangisi olduğu, Emiralem'e hangi yolun gittiği orman içinde anlaşılıyor mu? Bende uydu görüntüsü gösteren bir navigasyon yok. Standart navigasyonlar da bu yolları haritada göstermiyorlar. Telefonda Google Earth uygulaması var oradan bakıyorum, ama onun için de telefonun çekmesi gerekiyor. Bu rotada telefon çekiyor mu, sinyal mevcut mu? Tek başımıza gider de yolu kaybedersek diye soruyorum ;D
cudberrys' Alıntı:bahsettiğimiz yol karıştırılacak bir yol değil..ama Karagöl'den Örnekköy tarafına dönüş yaparken sağa giden ilk yola değil yaklaşık 2 km sonraki ikinci yola girmeniz gerekiyor. bu yol aşağıya doğru eğim verdiği için dikkatli olmazsanız gözden kaçırabilirsiniz..ama oraya girince Emiralem'e kadar karıştırmanız olanaksız..dümdüz anayolu takip edeceksiniz..Karagölden hemen sonraki sağdaki yol ise yine aynı yere çıkıyor ama son derece bozuktur orası, Quasgai ile gidecekseniz aman dikkat![]()
beni de ekleyin arkadaşlar listeye ,ama kışı beklememiz şart değil ki dağlar yazın da çok güzel hem serin olurEvren UYANIK' Alıntı:Tamam, bu yaz bir ara giderim sanırım o taraflara. Kış gelince grup halinde de gezi olur belki.
mehmet35yildiz' Alıntı:beni de ekleyin arkadaşlar listeye ,ama kışı beklememiz şart değil ki dağlar yazın da çok güzel hem serin olur![]()