Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba arkadaşlar ,
ben berkhan , 58 yaşında ve emekliyim .ilgi alanlarım , deniz , yelken , bisiklet , motorsiklet ,resim , fotograf , bilgisayar , web tasarım , kitaplar vs . vs . bundan sonraki hayatımı gezmek üzerine kurmak niyeti ile karavan araştırmaları yaparken gezenbilir sitesini buldum . hayalim 1997 - 98 model uzun şase sprinteri karavan yapmak . yontemim teknik malzemeyi işi bilen profesyonel bir firmaya yaptırıp mobilyaları kendimin yapması olacak .bu amaçla araştırmalar yapıyorum . satın alacağım araç konusunda aşağı yukarı kararımı vermiş gibiyim . ancak değişen kanunlar abs şartı getiriyor anladığım kadarı ile. 1997 -98 modellerde abs ' li sprinter bulmakta zorlandım ( internette ) . bu konuda deneyimi olan arkadaşlarla haberleşmek isterim . şimdilerde tüm konuları tarıyorum . daha önce 1979 model t2 vw bus ' u karavan haline getirip 7 sene gezmiştim . sattığımdan bu yana burnumda tütüyor . ancak şimdi eşim içinde ayakta durabileceğimiz ve biraz rahat edebileceğimiz bir karavan istiyor . günübirlik gezilerden daha uzun soluklu seyahatler amaçlıyoruz . neyse uzattım galiba , tekrar herkese merhaba ve her şey gönlünüzce olsun .