özel bir şirkette pazarlamadan sorumluyum , bende sizler gibi gezmeyi sevenlerdenim . tabi bundan sonraki amacım gezerken bu keyfi bir grup ile paylaşıp diğer arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak .
bundan sonrası için sıksık görüşeceğimize eminim , aktif olarak çoğu organizasyona katılacağım düşüncesindeyim
Selam Savaş ben Ankaradan.Hiç bir hobimyok Fobim de yok ;DAnkarada emlak ofisim var.evden işe işten eve.Kafama ve parama göre bir jeep bulursam hobilere dönüş yapacam
eeg 52 hoşbulduk sağol. ama aşkım platonikleşiyor gün geçtikçe 96-97 jeep arıyorum bulamıyorum.bir ton var neden bulamıyorsun diyeceklere cevap: 1, si 96 model hatasız, bakımlı, sıralı lpg jeep i bu yaz 13 bin tl ye satana kadar göbeğim çatladı. 2, si servise gösterdiğim en temiz jeep te 2-3 bin tl ve üzeri masraf çıkıyor. 3, sü ve en vahimi şu an bu iş için ayırdığım bütçe maksimum 13 bin tl ve aradığım araç ise temiz, bakımlı ve sıralı lpg li 96-97 model bir zj çok mu istedinm
ha bu arada fıstık yeşili 2001 model 1.2 motor temiz bir siena aracım var.onunla takasta olabilir.üzerine 3 bin tl verebilirim.96-97 model 5,2 acil jeep satmak isteyenlere duyurulur arkadaşlar