merhaba ben davut trabzon akçabattan aslında motosikletçiyim doğuştan yani jeep ciyimde biraz.dağları yaylaları gezmeyi seviyorum zaten tırcıyım çok geziyorum motosiklet tamircisiyim de www.tmsd.org.tr
Herkese merhaba, kesif yolculuguna sanal alemde sizleri bularak basladim galiba. Su ana kadar bir cok konu okudum ve nihayet bugun araniza katilabildim. Bir Discovery hayrani daha katilmis oldu. Umarim bu tanisma beni yesile biraz daha yaklastirir. Discovery konusunda daha isin kapi kolundayim ama direksiyon basina gecmek icin can atiyorum. Sorularimla bunaltacagim ustalarin sabirli cevap ve yardimlari icin simdiden tesekkurler.
Gezenbilir Ailesine İzmir'den bir üye daha katıldı.
Ne mutlu.
Hoşgeldiniz Seyhan Bey ,
Gezenbilir İzmir Grubuna kaydınız yapmayı da unutmayın lütfen.
keciorenlikerim' Alıntı:
Ben Aydın Ankaralıyım 27 yasındayım özellikle arazi araçlarıyla ılgılenıyorum.Land rover ları cok sevıyorum.Bana hep askerligimi hatırlatıyor.99 model tdı kullanıyordum Mudanyada.İlk fırsatta daha dogrusu bıraz belımı dogrulttugumda bende alıcam hurdadan bı land ve kendım toplamaya çalısacam.Burdan herkeze saygılar.Çok super bı sıte.Ve burdakı insanlar cok kalıtelı.(bence)
Ankara grubumuz sayenizde kalabalıklaşmaya başladı.
Etkinliklerde buluşmak dileği ile.
İzmir'den Selam ve Sevgiler.
davut gedikli' Alıntı:
merhaba ben davut trabzon akçabattan aslında motosikletçiyim doğuştan yani jeep ciyimde biraz.dağları yaylaları gezmeyi seviyorum zaten tırcıyım çok geziyorum motosiklet tamircisiyim de www.tmsd.org.tr