herkese hoş geldiniz der paylaşımlarınızı sağlıklı ve güzel geçen gezilerinizden sonra bizlereede aktarırsanız sevinerek büyük bir hazla izleyeceğiz,ve selamlaşmaya devam sevgiler herkese
Çok önemli bir konu mesleki açıdan siteye ve site sakinlerine faydalı olabilecek arkadaşlardan birisi, 8) sitenin bir esnaf ve sanatkarlar odası olmalı mı.Üstadlara sormalıyım.
Altan Altay ,43 yasindayim,makina muhendisiyim,kendi isimi yapiyorum.Bir ay once 94 model guzel bir Land cruiser sahibi oldum.Henuz arazi tecrubem yok,insallah boyle faydali bir siteden ogrenilecek cok sey var,su an ogrenme safhasindayim ileride bende birseyler paylasmayi arzu ediyorum,
Izmit ten selamlar
gerçi bende yeni bi üye sayılırım ama benden sonra gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyecek kadar bi geçmişim oldu.bu kıdem samimiyeti ile üstatlara selam eder yeni arkadaşlara hoşgeldiniz derim.selam saygı....
altay abi aramıza hoş geldiniz diyorum izoff la irtibata gecerseniz çok teçrübeli arkadaşlarımız var orda eminim sizede arazi ve off road ile birlikde aracınızın teknik özelliklerinide öğretirler
Merhaba.. Ben Delfin, dalış eğitimleri ile ilgilenirken tesadüfen aranıza katıldım Sitenin içeriğine bakınca güzel zamanlar geçireceğime eminim.. Adrenalin başlasın!!..
ben güneş beden eğitimi öğretmeniyim..doga ve sporu cok sevıyorum...buraya üye olarak doga tutkunları ıle tanısmak ve bu grubun yapacagı faaliyetlere katılmak istıyorum.