sakaryadan serkan.. herkese selamlar.. kendime çok kızdım böylesine güzel bir ortamı geç farkedebildiğim için.. zdiğim yerleri sizlerle paylaşmaya sabırsızlanıyorum tüm doğa hayranlarına sevgiler
Merhabalar
Ben Deniz... 19 yaşında, öss sonucunu bekleyen bir kızım ve şimdilik sadece yapacaklarımın listesini oluşturmakla ve hayal kurmakla yetiniyorum. :-\ Siteye de bayıldım, sanırım her sayfasını elimde not defteriyle okuyacağım. Çok teşekkürler herkese, ellerinize sağlık...
Merhaba.Adım Deniz.Görev icabı bir çok ilde bulunuyorum belirli sürelerle.Siteyle tanışıklığım 1988 Model Td Pajero alma isteğimle oldu.Çok güzel bir site olmuş.İnşallah En kısa zamanda aracımıda alıp yollara düşebilirim.
Merhabalar Merve ben İstanbul'dan. 19 yaşındayım. Fotoğrafçılık, serbest dalış, aletli dalış ve yüzmeyle ilgileniyorum. Şimdi siteyi gezerken farkettim ki aslında tüm doğa sporları ilgimi çekebilir.
Panaromik fotoğraf çekimiyle ilgili araştırma yaparken rastladım siteye ve çok eğlenceli bir mekan olduğunu farkedip aranıza katılmaya karar verdim. Sanıyorum buradan öğreneceğim çok şey var.
Herkese merhabalar, ismim Barış.
İstanbul'da ikamet ediyorum.
Bu yaz ilk kez planladığım kamp vesilesi ile gezenbilir.com ile tanışma fırsatı buldum.
Öncelikle sitenin kurucuları başta olmak üzere tüm üyelere eşsiz paylaşımları nedeniyle teşekkür ederim.
Arkadaşlar herkese selamlar...
Ben erkan iskenderundan, scuba malzemeleri ararken keşfettim siteyi, gerçekten çok güzel hazırlanmış, emeği geçen herkesin ellerine sağlık diyelim....
herkeze merhabalar ben istanbuldan serdar tüm yazılanları okudumda acaba kaç kişi toplanıp bir arada çay içti belki bir ilk olabilir nedersiniz.gelenek gibi birşey olurdu. bir hafta sonu tokalaşırdık yahu ;D
Merhaba,
Ben Taner. Bir arazi aracı almaya karar vermemle birlikte tanıştım gezenbilir ile. Hala uygun bir araç aramakla meşgulüm. Alır almaz gezilere katılmak istiyorum.
İstanbulda yaşıyorum.