Herkese Merhaba adim Safak.39 yasindayim (Istanbuldan) 6 aydir Chevrolet Blazer 96 Model Sahibiyim tesadüfen bu sayfayi buldum ve hosuma gitti ve hemen üye oldum ins. daha acemesi oldugum aracima hem yardimci olabilirsiniz diye hem yeni dostluklar ve arkadasliklar kurabilirim düsüncesiyle üye oldum,evet Hos buldum
selam arkadaşlar,
denizlere aşığım, saroz körfezine sevdalıyım. serbest dalış ve su kayağına meraklıyım, scubaya kafayı taktım, en kısa sürede eğitimlere katılacağım, bugün kafiyeli tarafımdan kalktım. niyet ettim niyet eyledim motosiklet kullanmaya, evvelki sene yazıldım ehliyet kursuna, fiyakalı bir motor alacağım çok param olunca, atacağım kendimi otoyollara.
bilgi paylaştıkça güzeldir, paylaşalım coşalım
wmrb hoşgeldiniz aramıza motorsiklet bölümüne de renk katarsınız bekelrim serbest dalış,bölümünede beklerim, scuba bölümünede bekleriz,saroz zaten adresimiz orayada bekleriz.tekrar hoşlgeldiniz.
Aramıza yeni katılan dostlar. hepiniz hoş geldiniz. Fakat böle uzaktan oturduğunuz yerden foruma yazmakla olmuyor bu işler. Küçük çaplı ortak etkinlikler düzenleyip bir araya gelmek gerekiyor. UFUKK abümüz önderliğinde hepinizin bu etkinliklere katılmanızı istiyorum.
Herkese merhaba,
Öncelikle bu forumu hazırlamış ve emeği geçmiş herkese çok teşekkür ederim. Senelerdir almış olduğum 2.el arabalardan fazlasıyla çektiğim için böyle hem bilgi veren hem de değişik aktiveler içeren bir siteyle tanışmak çok güzel.
Yaklaşık 2-3 aydır arazi & suv araçlaraıyla ilgilenmekteyim. Artık bu haftaarası karar verip arabamı almak istiyorum. Suziki grand vitara 1.6 ile Honda Hr-v arasında gidip geliyorum. Hondalar hakkında az çok bilgi sahibiyim ancak Suzukiler hakkında hiç bir fikrim yok.
Yukarıda belirtmiş olduğum 2 araç hakkında bilgilendirme mesajlarınızı umutla bekliyorum.
Kocaeli - Fotoğraf ve Motorsiklet dediğin zaman aklıma hemen Murat Vural (mrtvural) geldi.. İlgi alanlarınız ve yaşadığınız şehir aynı olduğuna göre mıutlaka tanışmalısınız derim..Belki birgün ben de aranıza katılırım.. İzmir den sevgilerle