KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Siteyi tanımaya çalışıyorumda insanlar her konuda birbirine yardımcı olmaya çalışıyo bu çok güzel umarım bende birilerine yardımcı olabilirim.
Hoşgeldiniz diyen arkadaşlarada ayrıca teşekkür ederim.
Ben CAN;
Gazeteciyim, doğa sporları, fotoğrafçılık ve av sporları ile ilgileniyorum. Bayramdan sonra aracımı alıp off-road'a da adım atmış olacağım. Düzenlenecek olan etkinliklerde siz değerli dostlarımızla tanışmak isterim. 33 yaşındayım, evliyim, bir çocuk babasıyım. Görevim nedeni ile Muş'tayım, aslen Adanalıyım...
Cevap veren ve ilgilenen arkadaşlar cook teşekkur ederim,
off-road vasıtalar bölümünü sürekli takip etmekteyim, yeni olduğumdan mı bilmem nerdeyse tüm araçları beğeniorum) bu konulardaki forumları ve mesajları okuyup bilgi edinmeye çalışıorum. inş. kısa zaman da yeterli bilgiye ulaşıp guzel bii off road makinası sahibi olucam
slm ben soner..aranıza yeni katıldım..dolayısıyla sizlerin yardımlarınızı bekliyorum..bu aralar bitane grand cherokee 2.7 crd jeep almayı düşünüyorum..tercihen2002-2003 model..almadan önce sizlerin deneyimlerinize ihtiyacım olacak..
bu arada 38 yaşındayım..makina mühendisiyim..ısı sektöründe ve mekanik alanında faaliyet gösteren bir özel sektör şirketinde çalışıyorum..evli ve bir çocuk babasıyım..
sizlerin arasında olmaktan dolayı mutluyum..
Merhaba! Ben Poyraz. Forumu birkaç yıldır takip ediyorum. 3 yıl kadar önce de üye idim ancak uzun bir süre ara verince yeni kullanıcı adımla tekrar kaydoldum. Özellikle seyahat anıları ve off road bölümlerini takip ediyorum. Yurtdışı seyahatlerini severim. Bugünleri Vitara araştırması içindeyim. Artık işleri de düzene koyduğum için ucundan off road a başlamayı düşünüyorum.
gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız keyıflı paylasımlar dılerım ve tum musluman alemının kurban bayramını kutlarım hayırlı bayramlar
merhabalar...
ben ilhan samsun`dan
tam bir doga asigiyim camp karavan ilgi alanlarimdir bu sitede olma nedenimde bu
umarim guzel bilgi paylasimlari yapariz