Merhabalar.Adım Yücel.Emekliliğime az bir süre kaldığı için uygun bir araç ararken siteyi keşfettim.İyi ki de keşfetmişim,şimdiden çok yararını gördüm.Forumlarda buluşmak üzere,şimdilik herkese keyifli ve sağlıklı günler dilerim.
Merhabalar. Adım Metin. Tıp fakültesinde öğretim üyesiyim. Evin dışında mı doğduydum bilmem ama doğaya karşı tutkum evdekinden fazla. Pek çok etkinliğe ucundan bulaşmışlığım var: Salcano Astro bir bisiklet, YBR-125 bir motosiklet, dalgıçlıkta tek yıldız, iki adet çadır, dağlar için amortisörlü iki sopa ;D Yarın da inşallah bir cj5'e sulanıyorum. Ha bu arada, bugün bir de Avrupa Birliği kurdum doğdu, anası Belçika, babası Alman olunca o da AB kurdu oluyor tabii Doğrusu ya hiçbirini spor niyetine yapmam, hayat stilim bu. Dostlar andropoz andropoz diyor ama bendeki andropoz 30 yıllık.
cj5'e Mudzilla lastik bakarken gugılda buraya denk geldim. Tesadüfe bakın ki bugün Çanakkale'de (yaşadığım yerdir) Kipa'nın önünde bir cip gördüm, ön camında kocaman bir GEZENBİLİR OFFROAD KLUBÜ yazıyordu. Plakasına dikkat etmedim ama sizlerden biri imiş demek ki. Motorcular tekerin yoldan çıkmasın derler, cipçiler de tekerin yola girmesin diyordur herhalde ;D
Tatlı sohbetlere dostlar. Burayı seveceğim galiba...
merhabalar ben de ozlem.
kayseriliyim ama mersinde yasiyorum.
turizm isletmecilik ve otelcilik 4. sinif tayim.
doga sporlari, tenis , voleybol ve fotografcilikla ilgileniyorum.
siteyi tesadufen buldum. bayildim ve aranizdayim
Herkese selamlar. Adım Oğuz... Hayatın anlamsızlığı üzerine düşünürken huzuru ve rahatı doğada bulanlardanım . Gezebileceğim kadar gezmek hayatımdaki küçük amaçlardan birisi... Doğada kalabalığı sevmediğim için genelde yalnız veya bir kaç kişiyle birlikte olmayı tercih ediyorum. Yılda bir kaç defa trekking yapıyorum ;D. Mikrokamper olarak kullandığım bir aracım var ve daha çok onunla geziyorum. Gezdiğim zamanlar dışında Ankarada yaşıyorum, boş zamanlarımda devlet memurluğu yapıyorum Şehir Plancısıyım... Bekarım