Merhaba ben Kaan aranıza yeni katıldım, yaşım 40 ama gönlüm 20'yi geçmez İst. Maltepe'de yaşıyorum, serbest meslekle uğraşıyorum, doğayı ve doğada gezmeyi seviyorum PAJERO 2.6 var istanbul civarındaki gezilerinize katılmak isterim herkeze selamlar.
Bende şahsım adına Faruk beyin bu güzel temenni ve güzel dileklerine bütün kalbim ile katılıyorum.H.z Muhammedin (s.a.v.) doğum gününün hakkımızda hayırlara vesile olması dileklerimle.
Merhaba . Adım Şenol Büyükkılıç Sbuyukkilic Atv konusunda bilgi ararken Sitenizi buldum. 45 yaşında 6 yıldır Motosiklet kullanan evli ve bır cocuk babasıyım. Şu an Atv ile orman yollarını Fetediyorum. Sitenizde alacağım ve aktaracağım bilgilerle faydalı olmaya gayret göstereceğim. Herkeze saygı ve sevgilerimle.
slm arkadaşlar ben yaklaşık birhaftadır sizlerin yazışmalarınız ı izledim ve gittim v6 2000 96md suziki vitara aldım ondan sonra size üye oldum hepinise iyi akşam lar ve iyi kandiller
Selam arkadaşlar ben yaklaşık birhaftadır sizlerin yazışmalarınız ı izledim ve gittim v6 2000 96md suziki vitara aldım ondan sonra size üye oldum hepinise iyi akşam lar ve iyi kandiller
öncelikle sizin ve tüm dostların, bir de elbette cümle ehli islamın kandili mübarek olsun, buna ilaveten aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız günlerde çok teker eskitmeniz dileği ile.... Hayırlı olsun.