KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hoş bir karşılaşma oldu bora bey. ben nevşehire sürekli gidip gelmeme rağmen 10 yıldır aksaray merkezde görev yapıyorum. aksaraya gelirseniz bir çay olsun kahve olsun içmeye beklerim
hoş bir karşılaşma oldu bora bey. ben nevşehire sürekli gidip gelmeme rağmen 10 yıldır aksaray merkezde görev yapıyorum. aksaraya gelirseniz bir çay olsun kahve olsun içmeye beklerim
Aramıza tüm yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum keyifli paylaşımlar.
Sizleri karavan bölümünede bekliyoruz kendi karavanını yapan arkadaşların sayısı iyice arttı bu sezon yeni el emekleriyle tatile çıkmak için sabırsızlıkla bekliyorlar,paylaşımla yapılamayacak iş yoktur belki sizinde karavanınız olur doğada özgürce gezersiniz kimseye ve hiçbir yere bağlı kalmadan
yenigelen arkadaşlar yeni hem gezip hem bilirler hoş geldiniz .... ilgi alanıma yakın butun dostları beklerim .... 1. off road çamurda yüzmek , 2 zıpkınla dalış deniz,derede yüzmek,3.rakı balık mangal şişede yüzüp balık olmak., ilgi alanlarım kocaeli gebzeye yakın olan arkadaşlara durulur .bir gun bir yerde gezip bilip buluşalım.
sonuçta .ateş,su,hava, toprak , benden ilavede .............. ;D ;D ;D rakı,balık,kavun, peynir.............. ;D ;D ;D ;D ;D
HOŞ GELDİNİZ