mrb ismim fatih 30 yaşındayım okçuluk kungfu balıkçılık yüzme sporları ile ilgileniyorum formu hazirlayan, sonra da katkidan bulunan arkadaslari tebrik ediyorum
bende geldimm ;D malatyalıym, konya-afyon-malatya da ünv okudum.ülkenin bi çok şehrnde yaşadım.bir ay önceye kadar askeri personeldim şimdi ordu ünv e geçtim .. karanlıktan,sudan,fazla gürültüden,yalnızlıktan,çok kalabalıktan vb korkarım..ama yıllardr şu kamplardan dağlardan vazgeçemedm karadenzi bol bol yaşamak ümidyle.. hoşbulduk
bende geldimm ;D malatyalıym, konya-afyon-malatya da ünv okudum.ülkenin bi çok şehrnde yaşadım.bir ay önceye kadar askeri personeldim şimdi ordu ünv e geçtim .. karanlıktan,sudan,fazla gürültüden,yalnızlıktan,çok kalabalıktan vb korkarım..ama yıllardr şu kamplardan dağlardan vazgeçemedm karadenzi bol bol yaşamak ümidyle.. hoşbulduk
Sevgili Ayfer, sonunda doğru yeri buldun ve GEZENBİLİR ailesi katıldın, aramıza hoş geldin.
Karadeniz ayrı bir dünyadır, doğasıyla, tabiatıyla ve insanıyla.. Her yeri keşfelimeye değerdir. Biraz daha doğu karadenize gidebilsen iyi olurdu aslında.
Yaptığın gezilerin fotoğraflarını ve açıklayıcı alt yazılarını bekliyoruz sende. Bir Doğu Karadenizli Fırsat buldukça Rize / AYDER yaylasına doğru git. Trabzon UZUNGÖL, taşköprü taraflarını şiddetle tavsiye ederim. Benden sölemesi.
Merhaba dostlar,ben ibrahim kaplan manisalıyım doğa sporları ile igileniyorum dağcılık ağırlıklı sık sık seyehat ediyorum bunadan sonra aktivitelerinize katılmaya çalışacağım .yakında peru seyehati düşünüyorum sizin grubunuzda ilgilenen arkadaşlar olurmu....