Merhaba,ben aranıza yeni katıldım,sanırım doğru alana yazıyorum.1963 doğumluyum,fanatik Eskişehirsporluyum.1980 Silverado aracımla ilgili araştırma yaparken tesadüfen gördüm ve üye oldum .Özellikle araçlar ile ilgili yazışmalarınız ilgimi çekti.Fırsat buldukça diğer konularıda incelemeye çalışacağım.Tüm üyelere tekrar merhabalar sağlıklı günler.Selamlar.
Merhaba,ben aranıza yeni katıldım,sanırım doğru alana yazıyorum.1963 doğumluyum,fanatik Eskişehirsporluyum.1980 Silverado aracımla ilgili araştırma yaparken tesadüfen gördüm ve üye oldum .Özellikle araçlar ile ilgili yazışmalarınız ilgimi çekti.Fırsat buldukça diğer konularıda incelemeye çalışacağım.Tüm üyelere tekrar merhabalar sağlıklı günler.Selamlar.
Şenol Bey hoşgeldiniz. Silverado diyince içim gitti. Ne olursa olsun şu Amerikana ilgim hep canlı kalmıştır. Site dahilinde çok değerli bilgiler, tecrübeler var. Faydalı olacağından eminim. Keyifli kmler ve sağlıklı günler dilerim.
merhaba son 30 yaşındayım ama son 20 senedir ailece assosa sık sık gideriz, bu kadar sakın ve insanı yenileyen yer çok nadir olur , bu sene henüz fırsat bulamadım ama en yakın fırsatta yine zeytinlikler arasında mıdıllı manzarası seyretmeye gideceğim
iyi eğlenceler şimdiden
çok iyi yaptınız, hoşgeldiniz bilginiz olsun yakayı kaptırdınız ve gezenbilir hastalığına yakalandınız tek care her hafta sonu doğaya çıkmak acil şifalar dilerizzz
:'(ya biri bana yardm etsin lütfen..kimsenin profl bilgilerini göremiorm..hala yeni dio)):zaten daha net bağlatrmadım eve , cafe de can çekişiorm..madem kabul ettinz hadi bacınıza yardım edin
Şenol Bey hoşgeldiniz. Silverado diyince içim gitti. Ne olursa olsun şu Amerikana ilgim hep canlı kalmıştır. Site dahilinde çok değerli bilgiler, tecrübeler var. Faydalı olacağından eminim. Keyifli kmler ve sağlıklı günler dilerim.
Merhaba, ben İstanbul'dan mbe,
Hobi olarak havalı silah ilgileniyorum, bundan sonra havalı silah ile konuları ve buluşma fotolarını siz forum üyeleri ile de paylaşacağım.
Sağlıcakla kalın.