Bankacıyım, üniversitedeyken dağcılık ile uğraşmıştım, doğada olmayı seviyorum. iş hayatı telaşında kendime zaman ayırmayı unutmuşum bugün acilen kendimi kurtarmamı tavsiye eden bir üyenin tavsiyesi ile uyandım aranızdayım...herkese sevgiler
Bankacıyım, üniversitedeyken dağcılık ile uğraşmıştım, doğada olmayı seviyorum. iş hayatı telaşında kendime zaman ayırmayı unutmuşum bugün acilen kendimi kurtarmamı tavsiye eden bir üyenin tavsiyesi ile uyandım aranızdayım...herkese sevgiler
29 yaşındayım,honda motosiklet servis danışmanıyım.işim gereği uzun seyahatler yapamıyorum.tek günlük geziler yapmak zorundayım.marmara bölgesini terkedemiyorum malesef.15 senedir kamp yapıyorum.kaya tırmanışı,motosiklet ,treking ilgi alanlarım.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Fatih resim çok güzel daha geniş bir açı olsaydı tercihim olurdu ama buradan da çok güzel bir kamp alanı havası olduğu görülüyor. Bu arada benim için önemli olan nokta, en yakın insan kaç km ötede . Dağlar çok davetkar çıkmış.
yer geyve-ceceli köyünün üst tarafları.valla en yakın köy 3 km civarı mesafedeydi yanılmıyorsam.ben kamp süresince insan görmedim bizi saymazsakmuazzam el değmemiş şaşırtıcı bir kaya doğası var buranın.foto konusunda haklısınız ama elimizdeki mevcut makine sınırlıydı