Merhaba 1965 yılında Ankara doğudum. Halen Ankara 'da oturmaktayım . Evli ve 2 kız babasıyım. Kızlarımın doğa ile iç içe olması için kamp yapmaya ve onlarıda kamp hayatına alıştırmak istedim. Bu konuda çok acemiyim. Bana bu konularda bilgi ve deneyimlerini aktaracak dostlara ihtiyacım vardır. sizlerden desteklerinizi bekliyorum.
Ben efe keklik Kayseriden katılıyorum.Olta balıkçılığı ve kara avcılığı yapmaktayım.Dağ yürüyüşlerine merak saldım Kayserili arkadaşlardan yardım bekliyorum.Tanışalım.
merhabalar ben de bu ümit ile buradayım ) Artık bir çok yerde gezenbilir.com yazılı araçlar gözüme çarpmakta ve hepsiyle tanışmak istiyorum ama henüz sadece Ayancık'ta Erdem57 isimli arkadaşımızla tanışma fırsatım oldu. Ayancıkta baktım jimmy yıkanıyor hemen gittim ve sahibi kim diye sordum ayak üstü sohbet etmiştik biraz. Sağolsun o da güzel yüzle karşılayıp hemen oracıkta sorduğum sorulara cevaplar vermişti. Darısı diğer üyelerle tanışma ve sohbet etmeye diyelim.
Merhaba 1965 yılında Ankara doğudum. Halen Ankara 'da oturmaktayım . Evli ve 2 kız babasıyım. Kızlarımın doğa ile iç içe olması için kamp yapmaya ve onlarıda kamp hayatına alıştırmak istedim. Bu konuda çok acemiyim. Bana bu konularda bilgi ve deneyimlerini aktaracak dostlara ihtiyacım vardır. sizlerden desteklerinizi bekliyorum.
Merhaba , öncelikle bütün arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum .
Sayın halfetili uzun yıllar ankara çevresinde kamp yapmış birisi olarak , taşucunda pansiyonculuk yapmamadan dolayı bizzat yardım edemesemde
dilersen bu forumda genel / veya özelden , dilersen şahsi posta adresimden dildiğin soruyu sorabilirsin . bildiğim kadarını dilim döndüğünce cevaplamağa çalışırım saygılarımla.
Rıza YİĞİT
yeni gelen hoş gelmiş ler.excslv arkadaş ramazan geldi hoş geldi ist için iftar ile alakalı sorunuz a her yerde var sitede varmı onu bilemiyorum .yada ehil biri koyar.hayırlı ramazanlar olsun.