Hemen aklıma geleni paylaşayım arkadaşlar,Sayın Atilla Dinçer'in sözünü ettiği Karabiga'daki kamp yerinde bir etkinlik düzenlendiğinde o fotoğraflardaki görüntüleri gerçekleştiririz olur biter.İzmir'de sürekli irtibat halinde olduğumuz birkaç arkadaş var; sanırım fotoğrafları gördükten sonra katılmayacak arkadaş olmaz.
Şehir yaşamından (maalesef)kısa süre de olsa uzaklaşıldığında, bunu bir fırsat bilip olabildiğince bundan yararlanmak hepimize çok iyi gelecektir diye düşünüyorum.
Erol hocam kısmetse ramazandan sonra gece kalmalı şekilde Terkos gölü kenarında Balaban köyünde bir buluşma düşünüyorum gelebilecek arkadaşlarla yine buradan bağlantı kurarız oltalar ve gerekli tüm malzemeler zaten bizim karavanda hazır sadece marşa basmak kalıyor
SELAM,TESADÜFEN SİTENİZİ GEZDİM,,ÇOK BEĞENDİM,,HAFTA SONLARI TREEKİNG YAPAN BİR GURUBA ÜYEYİM...GEZİYORUM, HER GEÇEN GÜN ÖMÜRDENDİR DİYENLERDENİM...GÜZELLİKLERİ PAYLAŞMAK DİLEĞİ İLE...
ben gelelı oldu bıraz aslında anca fırsat buldum yazmaya.34 yasında annelık yapmakla meskul ev hanımıyım.adım goruldugu uzere aylin.bır oglum bır kızım var.
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldniz sefalar getirdinz.
mesajlarımızı küçük harflerle yazmanız daha makbule geçer,o geçmezse firdes muhakkak geçer ;D
ayrıca şu kızarmış resimleride iftardan sonra atalım topiğe.midesi kazınan var,oruçlusu var