Merhaba, Ben Başak.. Sitede yeniyim, ) Ziraat mühendisiyim, Gezmeyi severim, ama çok yürüyüş yapamam çabuk yoruluyorum, elimden geldiğince gezmeye çalışırım, Trükiye'de çok yer gördüm, hedef şu ara yurtdışı, İlk gezim İtalaya idi... Herkese öneririm, çok güzel, ama size bir sır verim mi? Bizim ülkemiz hepsinden harika ve insanları sıcak. Türkiye'mizde hiç bilmediğiniz bir şehrin bir kasabasının pastanesine bile girseniz, özlemlerinizi, aşkınızı, gurbeti ve aile özleminizi paylaşabilir ve bir psikiyatriste gitmiş kadar rahatlarsınız, işte yurtdışında bu yok.. Herkes bir buzdolabı...... )
Merhaba, ben kadir. Doğayı ve arazi araçlarını seven biri olarak haliyle kendimi bu sitede üye olarak buldum.Çok beğendim siteyi.Harika paylaşımlar var ve de en önemlisi seviye
çok iyi.argo veya kaba bi söze rastlamadım.bu nitelikte çok az forum sitesi var.umarım ilerleyen zamanlarda ben de paylaşımda bulunurum.Tabi ilk önce elimdeki sedanı satıp bi
Mehmet abi teşekkürler hiçbir hareket yok zaten olsada harekete katılacak vaktim yok işler çok yoğun bu aralar artık yaz gezilerini bekleyeceğiz nasipse.