slm arkadaşlar ben kemal .arabalarla uğraşmayı seviyorum.defender merakı sardı.rizede yaşıyorum imkanlarım dahilinde gezebiliyorum.sizlerin yorumlarının faydalı olacağına inanıyorum.tabii benimde yardımcı olabileceğim bir konu olursa sevinirim
selam
herkese başarılar dileğiyle,
nikim aiboat
suyu seviyorum,doğayı seviyorum
2004 yılından bu yana hobi olarak; airboat,2010 yılında Hovercraft üretimi yaptım.
Bu konularda çalışmalarım devam ediyor.
selam
nikim aiboat
2004 yılından bu yana hobi olarak; airboat,2010 yılında Hovercraft üretimi yaptım.
Coşkun Bey, Ben ülkemi çok seviyorum, sadece yurtdışında gezdiğim yeri belirtmek istedim, ülkemin hemen heryerini gezip bitirsem de bıkmadan ömrümün sonuna kadar tekrar tekrar gezebilirim, zaten mesajımda insanımızın ne kadar sıcak olduğunu belirtmiştim, burdana nalaşılır diye düşünmüştüm ama, saygılarımla...
Merhaba arkadaşlar adım Ali. Bugün tesadüfen Sedat Beyle karşılaştım ve off-road üzerine sohbet ederken siteden ve etkinliklerden bahsetti. Henüz arazi aracım yok ama doğa sporları ve fotoğrafçılık çok ilgimi çekiyor. Umarım bir organizasyona katılma fırsatım olur.
selam
nikim aiboat
airboat aramıza hoş geldiniz air boat konusunda sizin için bir sıkıntı olmayacaksa deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz malum bilgi paylaşıldıkça çoğalır,
bot gövdesini yaparken malzeme olarak (aliminyum,polyester,su kontrası) ne kullandınız
motor olarak su/hava sogutmalı ne kullandınız
yönlendirme flaplarının kontrolü kablolumu hidrolikmi
gibi konularda bilgilerinizi bizimle paylaşırmısınız.
Coşkun Bey, Ben ülkemi çok seviyorum, sadece yurtdışında gezdiğim yeri belirtmek istedim, ülkemin hemen heryerini gezip bitirsem de bıkmadan ömrümün sonuna kadar tekrar tekrar gezebilirim, zaten mesajımda insanımızın ne kadar sıcak olduğunu belirtmiştim, burdana nalaşılır diye düşünmüştüm ama, saygılarımla...
Yanlış anlaşıldım, üzüldüm gerçekten amacım kesinlikle eleştiri değildi...
İşim icabı dünya'yı gezdim, uzun süreli kalışlar yaşadığım için o ülkelerin gündelik yaşamlarını ve kültürlerini de tanıma fırsatım oldu, size sonuna kadar katılıyorum ne insanımızın ne ülkemizin yakınından geçemez hiçbirisi. Sadece kendi arzum, temennim fırsat buldukça Ülkemi gezmek ve tanımak...
Saygılarımla
Bana göre gezmenin sonu yok bir tarafı bitirdikten sonra diğer tarafa başlıyayım demek yanlış bence rüzgar nereye götürürse oraya gidip orayı gezmek en doğrusu kısmette yurt dısı varsa yurt dısı yurt içi varsa yurt içi gezilmeli.
Sonuçta zaman az ve gezilecek yer cok esen rüzgara kulak vermek en doğrusu.
;D