merhaba ben sevgi. emekliyim. fotografla ilgileniyorum, gezmeyi de severim. bu sitede paylasilan fotograflarin bazilarini cok begeniyorum. ilgimi ceken gezilerinize de katilirim. herkese sevgiler saygilar.
Merhaba Ben Başak......
Herkes ve bende hoşgeldim )
Önceki mesajımı pembe yazim diyince iyice okunmaz olmuş)
Ben Ankaralıyım, Anne tarafından Çerkesim)) Denetçiyim, Gezmeyi ama -aralar vererek- severim.... Mesleğim icabı Türkiye'de çok yer gördüm diyebilirm..... Ancak çok km ce yürüyemiyorum.... Çünkü çabuk yoruluyorum.... botanik ilgi alanım.... ve kitap okumayı ve fotoğraf çekmeyi çok severim... )) Herkese selamlar.....
herkese iyi akşamlar ve hoş geldiniz.GEMBOS ta gercekten çok güzel bir yeriş tam bana hitap eden bir yermiş. ankaralı arkadaş ta hoş geldin iyi gezmeler.
Tüm arkadaşlar hoş gelmişler. Sefalar getirmişler.
Bu sayfayı yeni keşfettim, genelde karavan bölümü ilgi alanıma giriyor. Karavan, kamp, doğa sevdalısıyım. Ankarada yaşıyorum, kamuda memurum,mühendisim.
Bu arada bende anne tarafından çerkezim.
Sevgi ,dostluk ve güzel paylaşımlar dilerim.
arkadaşlar cehoeke 5,2 alacam galiba şanzuman soronlu bana yardımcı olabilirmisiniz şu an elimde opl frontera sport modelı var satabilirim cheroke yi alırsam
slm başak hanım mademki doğayı çok seviyorsunuz artık yurümeyi bırakıp dağ keçileri yani off road araçlarına geçiş yapma zamanı gelmiş derim antalyaya yolunuz düşerse antoff ekibi gezilerinde sizide aramızda görmek isteriz saygılar