bir süredir sitedeyim ama ağırlıklı olarak offroad özellikle de garaj katagorilerini takip ettiğimden site geneline kendimi tanıtmayı ihmal etmişim.. özür dilerim..
Tolga Balkan, 28 yaşındayım, şu sıralar Bursa' da yaşıyorum.. 1987 model GMC Suburban (bıcır) ve 1963 Model Jeep Willys (Pakize) sahibiyim..
aranızda olmak güzel..
(gmc üye araçlarına kayıtlı, willys im henüz kayda alınmamış dikkate alınırsa sevinirim...
slm seyhan ben . siteyi yeni kesfettim ve araniza katilmayaya karar verdim .8 sene avrupa maceramdan sonra tekrardan guzel Bursaya dondum .tum emegi gecenleri tebrik ederim saygilar...
slm seyhan ben . siteyi yeni kesfettim ve araniza katilmayaya karar verdim .8 sene avrupa maceramdan sonra tekrardan guzel Bursaya dondum .tum emegi gecenleri tebrik ederim saygilar...
Merhaba. Ben Erman. Uzun süredir siteyi takip ediyorum. Lakin artık aktif olmaya karar verdim. Bilişim sektöründe çalışıyorum ve yaklaşık 5 yıldır web tv projelerinin teknik koordinatörlüğünü yapıyorum. Tırmanış ve treeking ile ilgileniyorum. Tüm GezenBilir ailesine sevgiler...
Merhaba arkadaşlar ben Kocaeli'den Mehmet.
Bir kaç gün öncesine kadar tek başına trekking yapan fakat trekking yaptığını bilmeyen : vakti bol fakat düzensiz vakti olan güvenlik görevlisi bir arkadaşınızım.
Bundan sonra bir aksilik olmazsa sürekli forumda olucam,Kocaeli bölgesindeki etkinliklerden haberdar olmak isterim.Saygılar