selam ben samet sastuning ve cj7 nin tavsiyesiyle üye oldum skyteam cross motorum var yakında aldım öğistanbul GOP ta oturuyorum öğrenci olmaya çalışır vaziyetteyim halen daha herkese hayırlı kazasız belası geziler dilerim
Güzel bi site olduğunu düşündüğüm için üye oldum..Eğer haftasonu günübirlik geziler olursa ve bilgilendirirseniz sevinirim..Dağcılık en çok istediğim alan fakat bunun için zamnım yok..(NOT:HOBİ OLARAK DİİL FARKLI BİR TUTKU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM) sadece çok arkadaşım var ama hepsi ögrenci ve onları inanın kıskanıyorum........
herkeze selamlar,
ben mehmet istanbuldan, sizlerle ilk soğucak yaylasında karşılaştık, biz de atv ler le ordaydık,2007 yaz aylarıydı sanırım,muhakkak sizlerdende bizleri hatırlayan vardır kısacası iyiki kapılarınızda gezenbilir.com yazıyordu biz çok uğraştık ama atv ile ilgilen 3-5 kişiden ileriye gidemedik, sizlere imrenmemek elde değil ve kısmet olursa bu yaz off-road segmentinde yer almak için jeeplerimizi alıp sizlerle tekrar karşılaşmak istiyoruz,sizlerden öğrenecek çok şeyimizvar : atv ekibinden sevgiler
Selamlar,
Sabahattin Kayış; Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümü mezunuyum, reklam sektöründe çalışıyorum, hayatımı grafik tasarımcılıktan kazanıyorum, ayrıca ben bir fotoğraf tutkunuyum, çeşitli forumlarda fotoğraf izlemeyi ve paylaşmayı seviyorum, gezmeyi seven biri olarak birlikte birçok aktiviteyi sizlerle paylaşmak isterim,
Ben Sadık..!
Survival başlığı siteleri dolaşırken " neden bizim yok " diye düşünüyordum. Sonra, " birde survival değilde kampçılık adı altında arama yapayım" dedim..! Şükür kavuşturana buldum sizi...
Erzurumluyum. Adminimizede dediğim gibi, birebir yaşayamasamda kampçılık, avcılık, hayatı idame hakkında kaynakları okumak ,bilgi sahibi olmak hoşuma gidiyor.Küçük çapta aktivitelerim olsada, daha hepsini kullanacak bir zaman veya fırsat bulamadığım takım çantamın, ekipmanlarımın hakkını verme hayalimi hep sıcak tutyorum. Bekleye bekleye göbekte bağladık ama.. ne yapalım..! İlk fırsatta bağladıklarımızı çözeriz artık..!
Tanışma bölümüne topicleri izleyip, dolaşıp, okuyup, anlayıp, daha sonra girmek istiyordum ama böyle olsun...
Ben nasıl biriyim. Samimiyetine inandığım insana can feda olsun derim..! Adımın hakkını vermeye çalışırım.
Saygılar sunarım.