Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım... bende istek çok enerjimi yamam lazım dalgıçlık olsun dağcılık olsun kampçılık olsun foto vs. vs. dolu dolu .... Beni boş bırakmayın nolur. ;D
Yeni gelen arkadaşlarıma da hoş geldiniz diyelim... Eminim aradığınızı fazlasıyla bulmuşsunuzdur. Çünkü ben katıldığımdan beri üzerine ekleyecek bir laf bulamadım. ;D
selamlar
ben hasan.kocaeli kartepede ikamet ediyorum.Elhamdülillah TRABZONLUYUZ ;D .küçükken dedemin 1962 model dodgesi vardı arazili tarbzonda az gezmedim saolsun yanından ayırmazdı. köyde büyüdüm. doğayı seviyorum. arazili araçlara merakım var.gerçi şu anda arazili bir aracım yok. o yüzden sadece takip edebiliyorum siteyi.inşallah yakın zamanda ben de bir tane cj alırsam tanışma imkanım olacak.
Merhaba Hasan hoşgeldin.
Dedemin arabası demişsin, avatarda görünen araba dedeninmiydi, Beşikdüzü'nde benimde tanıdığım birinin görünen gibi bir arabası vardı.Çok meşhur bir arabaydı.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
niyazi kardeş
ben de beşikdüzündenim.anbarlı köyünden.bundan bir de uzun remzide olanı vardı kırmızı renkli belki onu görmüşsündür.bizim emektar genelde köylerde çalışırdı nakliye. çok eskiden de insan taşırmış ben hayal meyal hatırlıyorum. ;D