Bildiginiz bi parkur varsa gideriz. Ama gecen gezinin parkurundan ben zevk almadim acikcasi.devit3' Alıntı:Ömer abi bugün agoff terkos ormanlı gezisi görsellerine baktım .sanki terkos gezisi değilde senin kumda batma gezin olmuş![]()
![]()
.herkes senin fotoyu paylaşmış
![]()
![]()
abi o gezdiğiniz sahil bizim yazlığın hemen alt tarafı .sahildeki kumlarda kum değil çok ufak kırılmiş midye kabuklarından oluşuyor yağ gibi kayıyor meret.onun için orada batman çok normal.genede güzel bir gezi olmuş .o taraflara bir gezi düzenlemek lazım gene.
JUNİOR' Alıntı:sonraki balıkçıyı beğenmiştin ama serkan![]()
ömer abi kendı adıma konuşuyorum pazartesinden cumartesine sabah 8 akşam 8 nonstop çalıştığım için hernekadar istesemde pazar hariç geri kalanı benim için hayal[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Hepinize teşekkür ederim
Haftaya geziyi planlamaya başladık bile Hakanla gezi cumartesi yada pazar olursa sizler için bir fark yada sıkıntı olurmu ?
çünki haftaya pazar FB. maçı var ve Kadıköyde çok zorlu ve kalabalık bir trafik yoğunluğu olacak bu da beni ve Kadıköy ve çivarından katılanları çok zorluycak
abi benim için parkurun soft yada hard olmasının hiç bir önemi yok. yeterki parkur daha uzun soluklu ve daha bakır yerlerde olsun[table][tr][td]BOZO' Alıntı:ayrıca bahar hatta yaz geldi yağmurlar durdu toprak kurudu
araçları ve birbirimizin tarzını biraz tanıyalım
offroad şeklimizi duruma göre değiştiririz kalmalı batmalı offroad da yaparız
hatta aynı anda hem soft hem hard offroad da yaparız
devit3' Alıntı:Ömer abi bugün agoff terkos ormanlı gezisi görsellerine baktım .sanki terkos gezisi değilde senin kumda batma gezin olmuş![]()
![]()
.herkes senin fotoyu paylaşmış
![]()
![]()
abi o gezdiğiniz sahil bizim yazlığın hemen alt tarafı .sahildeki kumlarda kum değil çok ufak kırılmiş midye kabuklarından oluşuyor yağ gibi kayıyor meret.onun için orada batman çok normal.genede güzel bir gezi olmuş .o taraflara bir gezi düzenlemek lazım gene.