KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arabanın yerini unuttum ne açık ne gizli gezi yapamıyorum
ama şööyle bir kımıldayalım, çok iyi olur herkesi özledim görüşmüş oluruz herkese soralım cumartesi yada pazar bir iftar etkinliği yapalım
akademi off u tanımıyorum ama sen diyorsan benim için tamamdır
poyraz nerdeydi ?
arabanın yerini unuttum ne açık ne gizli gezi yapamıyorum
ama şööyle bir kımıldayalım, çok iyi olur herkesi özledim görüşmüş oluruz herkese soralım cumartesi yada pazar bir iftar etkinliği yapalım
akademi off u tanımıyorum ama sen diyorsan benim için tamamdır
poyraz nerdeydi ?
Akademi off road Çavuşbaşı ekibi. Emrah kardeşimiz vardı ordan.
Abi bugün Uğur seni aramış açmamışsın telefonu 0549 lu yeni hattı.
Bi konuşursanız hafta sonu güzel bişeyler yaparız yada Poyrazköy (Beykoz Sahil Anadolu Fenerine giderken) e
dahil oluruz. Marmara gezilerinde başlık açmışlar. [/td][/tr][/table]
Beyler nasılsınız ? İyimisiniz ? Uzun zaman oldu görüşmeyeli Serkan Ömer abi iyimisiniz ? Herşey yolundamı ? Bu ara işlerden biraz boşaldık ama neyaparsın dünya meşakkati işte ) pazarada memlekete gideceğim Bayram için artık bayramdan sonra yaparız bir organizasyon ... İyi baksın herkes kendine , Allah'ın selamı üzerinize olsun .....
Beyler nasılsınız ? İyimisiniz ? Uzun zaman oldu görüşmeyeli Serkan Ömer abi iyimisiniz ? Herşey yolundamı ? Bu ara işlerden biraz boşaldık ama neyaparsın dünya meşakkati işte ) pazarada memlekete gideceğim Bayram için artık bayramdan sonra yaparız bir organizasyon ... İyi baksın herkes kendine , Allah'ın selamı üzerinize olsun .....
Allah razı olsun bende bir yaramazlık yok çok şükür,
dediğin gibi Bayramı atlatalım sonra organizasyonlara başlarız inşallah
Herkesin Cuması mubarek olsun
Bak yine bana yıktı ihaleyi ama tayfa niyetli yemez
iftar saati nerdeyse karanlıkta teravi kılan vardır iftardan sonra rehavet çökebilir vs. düşüncelerle yapmadım
ama katılım olursa yapalım bir etkinlik ama bu günler sıcakta bir taraftan ben şahsen zorlanıyorum halsizlik yapıyor
tavsiyem şöyle yüksekte serin bir yayla gezisi ve sonucunda yaylada iftar düşünülebilir katılım olursa
şimdi top sende hadi bakalım