kazıkbeli diyer adıyla gavur dağı yaylasına 3 kez gittim. harika tepedeki gölü görmüş olmalısınız. orda bir maden suyu var orda bir kuzu yemiştik almancının biri ısmarlamıştı. hele suları bir cevher yaa .sis dağı zaten yaylamız ben nerdeyse her sene gidiyorum. oraları bırak gel izmir çukurunda yan. 2 yıldır sıcaklık 50 dereceyi görüyor. oooh oh
Eksperoto memlekete gezmeye gidilmezmi?Benim iki günlüğüne gittiğim zamanlar oldu, çok seviyorum oraları.
Ali Nihat kardeşim sende profesyonel rehber olmuşsun, bravo vallahi verdiğin bilgiler için teşekkürler.
rakımı çok yüksek fakat buna rağmen alabalıklar aylar süren bu zirveye tırmanışlarını tamamlayıp ölüyorlar ve yavrular aşağıya doğru iniyorlar ve bu nesiller boyu devam etmiş karagöl beni en etkileyen yerlerden biridir ağustosta motosikletimle oradaydım .
20 gün sonra orda geniş kapsamlı bi seyahatle heryerini gezme fırsatım olacak inşallah. İstanbul'dan yola çıkarak başlayacağız tura. Bektaş yayla'sında son verip, bikaç gün köyümde kalıp dönmeyi düşünüyorum. 15 günlük bi tatil yeterli olur mu acaba?