yavuz-çelikel' Alıntı:gokartlar firmam tarafından üretildi, teslim edildi ve başarıyla çalışmaktalar şu anda.
Muhterem;bir gokartın fiyatı yaklaşık nedir ve bu işin karlılığı hakkında bilginiz var mı?yavuz-çelikel' Alıntı:gokartlar firmam tarafından üretildi, teslim edildi ve başarıyla çalışmaktalar şu anda.
amanos80' Alıntı:Muhterem;bir gokartın fiyatı yaklaşık nedir ve bu işin karlılığı hakkında bilginiz var mı?
Pisti bizim çocukluğumuzda bindiğimiz ahşap mıdır, yoksa normal toprak veya asfalt kullanımına uygun mudur? Ekstra bilgi sevindirir tabii ;D ;D ;D
Teşekkürleryavuz-çelikel' Alıntı:www.ankarakarting.com
Haklısınız, beton olan pistler amatör, ve süratleri düşürülmüş araçlarla işletiliyor.Ankarada düz 50 mt. gidilipu dönüşü yapılarak dikdörtgeni dört kez boylamasına gezdirilen pist gördüm.İnsanlar biniyordu, tabiki çoluk çocuk:Albatrosses' Alıntı:bence pistler asfalt olmalı çünkü bir kere beton zeminli bir carting pistine gittik yol tutuşu yok gibi araçlar sürekli spin atıyor fakat asfaltta son sürat giderken bile çok iyi yol tutuşu var.
assuva' Alıntı:Ülkemizdeki ilk gokart aracı ben üretmiştim, ilki 10 adet, ikinci 5 ve son olarakta 5 adet olmak üzere toplamda 20 araç ürettim ama sonra özel nedenlerden ötürü bu işi bırakmıştım. Sanıyorum 1997-1998 yıllarıydı. Üretim işine girmem ama deneyimsel olarak yardım isterseniz ederim. Selamlar
ali aksoy' Alıntı:Yavuz bey ;
Yazılanları okuyun ki , bahsi konu kişinin siz olmadığınızı anlayın, size herhangi bir şey yazmadım ve şahsınıza yönelik bir konu da olmadı zaten
Pist konusuna gelince ,İstanbul Büyükçekmece'de birisi var burada isim vermeyeceğim , cevap hakkı doğmasın diye , onun yanına gidip PİST NASIL YAPILIR öğrenilebiir
Büyükçekmece ile Mimarsinan 'ın arasında Çatalca sapağına giderken İstanbul İstikameti PELİKAN otelin sırasında..Göletin başladığı köprünün deniz tarafı..
saygılarımla
Ali AKSOY
assuva' Alıntı:Ülkemizdeki ilk gokart aracı ben üretmiştim, ilki 10 adet, ikinci 5 ve son olarakta 5 adet olmak üzere toplamda 20 araç ürettim ama sonra özel nedenlerden ötürü bu işi bırakmıştım. Sanıyorum 1997-1998 yıllarıydı. Üretim işine girmem ama deneyimsel olarak yardım isterseniz ederim. Selamlar
Konuyu sonradan okudum, sanırım benim yazdıklarımı düzeltmişsiniz. Ben öyle sanıyordum, demek ki öyle değilmiş, kendi adıma bir yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkür ederim, sayenizde doğrusunu öğrenmiş oldum.ali aksoy' Alıntı:Merhaba ;
Önce bir yanlışı düzeltelim...
Gokart 1970 yılında İstanbul zeytinburnunda Çolak SÜREYYA usta tarafından yapıldı
Mobilet motoru ile
daha sonra Minarelli ile 1971
daha sonra Stadion motoru ile 1972
daha sonra KÖHLER ( deniz motoru ) ile yapıldı 1975
bunlardan sonra CB Telsizci bir arkadaş 2 Mobilet motorunu yanyana bağlayarak Çift silindir GOKART yaptı ve Üsküdar'da Bağlarbaşında kiraya verdi 1976
enson yapılan PANCAR motor ile yapılanların yerine konulan bir motor ile BAKIRKÖY ZUHURATBABA top sahasında Vahit USTA nın GOKART'ı tur atardı...
saygılarımla
Ali AKSOY
Haberleşme Uzmanı
www.turkeyradiooperators.org